Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nešto , na slikama ne vidim ronhilla , tj. ba-ju ...? Stvarno nema smisla , kada se rzgovara o tako važnim pitanjima za državu , ne pozvati i prdCdnika Milojka , da i on i rukama ali i okretanjem glave , ...kaže šta misli.. Stvarno su ga trebali konsultovati , pa barem da su ga sa ovog skupa lepo pozdravili , ...pa eto , i to bi bilo nešto ...Ovako ,...jadan , ...napušten...ne može putovati ...na crnoj listi Amera ....aaaa ..mora se priznati , ..nije mu lako.
Kod nas ti je vladavina prava kad policija izadje mlatiti ljude na mrtvo ime ako se usude traziti ta prava o kojima govorite.
Crnadak hajde više potpiši to za NATO da idemo dalje
...naglašena je podrška nastavku reformi u BiH, sa posebnim naglaskom na borbi protiv korupcije i uspostavljanje vladavine prava! Cuj a sta je to VLADAVINA PRAVA? U Bosni niko nije cuo za taj termin to je nedajboze brrrr za nase lidere iako stoji u Daytonskom sporazumu .
Pazi sta pricas o NATO-u....yebbace te Bizon
aktivirajte taj nato - majmuni jedni .... i ovi djukci i ataci na BIH ce stati ...
je li iko zapjevao?