Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvod je sjajan i vazi za sve vas !
Dodik prop'o ko kauč, a s njim i njegove glupe, zaostale ideje. Fašizam u BiH je zakoračio u propast, ponovo ćemo biti pobjednici i graditi državu jednakih i zadovoljnih građana.
ova trojka koja je nanijela najvecu propast,i stetu drzave,koja je ponovo pocela stvarati nacionalisticke skupove i odluke,,,nedajmo sad ponovo da nam oni sudbinu kroje,ako zaista Crnadak tako mislis,hajmo povesti narod na pobunu protiv ovih GNJIDA,a zajedno sa vama na celu
Isto kao Seselj, nekad imao skoro pola glasova u Srbiji sad spao na 5%.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bošnje ne zavaravajte se , svi su oni ko jedan kad je u pitanju RS odma se oni ujedine u roku od sat vremena , to ste do sad mogli vidjeti 100 puta od referenduma pa nadalje .
Baš su i jedan i drugi na nivou - i izgledom, i ponašanjem i diplomatskom retorikom. Mi, gradjani ove zemlje, možemo biti ponosni.
Mile bruko ko zvecka si puko..
Čim bošnjo `fali Srbina ,jebbo takvog Srbina.... Živjela REPUBLIKA SRPSKA, jedina slobodna teritorija u okupiranoj evropi...
Jadni Dodo misli da je jos nesto bitan, a poslije referenduma ga ne ferma niko ni 2% osim Zeljke Cvijanovic i Dusanke Majkic i Njegove tv PTPC kojima je dao kruh.
Jer SAM, još kao dječak, naučio SAM narodnu poslovicu - "ko laže, taj i krade". Toliko o pismenosti. :(
Al' mu ga je suknuo, bez vazelina, kako Mile i najvise voli
Ima sigurno je naš Al Bake i 40 razbojnika isti ako ne i gori. U stvari njih dvojica su dva brata rođena.
Nisam mogao... doći... do kraja... ;( Slomilo me na "Osvojio sam tačno 11. 480 glasova, a ne 200-300, kako Vi tvrdite. I ponosan sam na svaki glas koji sam dobio, jer je čist kao suza. " Imaš li duše Mileeeeeee...
kad pomislis da ne mogu vise biti gori.......oni ponovo pokazuju koliko su nezreli
pare su slatke.