Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile ako sad ne sehidi nece nikad🙉
@A_ne_znam znaci srpkinju udara i trpa svake noci, a sad ce i vas trpati po danu...
Palmer dipr na srpskom....
SAD uopšte neinteresuje BiH. Pogotovo otkad je SDA zabrljao sa kontaktima prema zapadnoj alijansi. SAD znaju sve. Njihov odani partner su Hrvati i Hrvatska, a ovo sve drugo je njima nesigurno i pod pitanjem. Ali možemo mi sebe lagati.
Što se Mile Duduk ne oglašava.Njegov komentar ,samo zamumla ispod šatora " neee može nam niko ništa", a Djikanija u šizofrenom transu diže ruke u zrak i ponosno se loži da je ta šatorska premisa istina.
Prvo ce sigurno pokratiti rogove Laktaskom biku a mozda ih iskroz odpiliti a onda ce on biti primjer ostalim sto ih ceka.
Neka vrate Palmera,Haseta i Brus Lia
Cuj srpski prica covjek prica BHS konju coravi
Opozione stranke u RS čine strašnu grešku. Nadmeću sa Dodikom u srbovanju i ulizivanju Beogradu. Taj dio glasača, slabo obrazovani i selo je već poklopljen. Zanemaruju dio glasača koji imaju suprotne potrebe, više penzije i plate, bolje zdravstvo i sl. A takvih je mnogo. Prva stranka u RS koja bude građanska i proevropska pa čak i probosanska, dobija izbore.
Ako postuje Dejtonsku strukturu onda postuje Vojsku Repubkikr Srpske ,a ne postuje Crnadka .
Samo jedan u nizu prolaznika
Jebiga steta sto ne zna bosanski jezik nego samo srpski Vela havle
Slika: Kad pričaš sa trebom a lijevo prolazi neka utegnuta guzara.