Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovako je kad daš da ljakse bude u politici
Stanivukovic je SNSD, al bogami opozicija vam je preslaba da se borite protiv SNSDa.
Zna mali četalj ko broji glasove pa prica sta hoce. Dok je njemu dode nije bitno kako krezavi glasace glasaju.
Ubi ih Dodik
Da se kladimo, da će sin od Dodika u roku od 2 godine, postati gradonacelnik Banja Luke, jer je upravo ušao u politiku.
Stanivukovic ko krepana kokos,laprdo na Dodika do uznemoglosti,gledaj ga sad kupio ga Dodo za saku para,sutra ga moze u zatvor strpat jer mu zna sve mutne radnje sta je radio,tako ce mu biti na kraju
Pobjeđuje Stanivuković. Dodik će mu izabrati za protukandidata nekog levata i još malo krađe i eto ga ponovo da radi za Dodika. Jedino ako Vukanović podrži Trivićku da se desi još jedno iznenađenje.
Kombinacija Vukanović - Trivić je radikalnija, po državu još gora, više sklona fašizmu nego Dodik i SNSD. Oni nisu alternativa Dodiku jer im je politika identična i gora, njihova želja je da zamjene Dodika i rade isto kao i Dodik, posebno lažni opozicionar Vukanović.
Dodo,pusti snimak
Šta sve gradjani FBiH moraju da trpe samo zbog jedne ruke u PS FBiH koja održava koaliciju HDZ Trojka na vlasti( sin poslanik u PS FBiH , tata ministar MUP-a FBiH, brat direktor KPD Zenica).