Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti ces njima govorit sta da prihvate i sta ti ocekujes xD u EU takve jedu za dorucak, pogledaj Slo ili Hr koje su razvijenije malo, u EU su manje od makovog zrna
ovakva nakarada od države nikada neće u EU
Ovaj gospodin je prava osoba za ovu poziciju, jer ima jedini mogučnost da direktno pogledom gleda Bosnu, a vidi Smederevo, klasični car magle i dima, baš onakav kakav i zaslužuje ova država.
e nek si nam rekko. bez tebe ne bi znali.
Jednim gleda referendum , a drugim clanstvo.
Dodik će nas sve odvesti u rat prije nego u EU.On zna da će proći kao Sanader ako odemo u EU.Ne zaustavi li ga srpski narod ili MZ, morat ćemo mi.Onda je to rat
Hahahahahahahaha
Crndak izgleda dobro radi svoj poso.
Mislim da je jedini način da se na ovo pitanje prestane gledati RAZROKO, je da su uvede evropski upravitelj. Sa velikim, veeeeeeelikim korbačem i ovlastima. I nema više nacionalnih stranaka a ima pravne države. Za sve građane. U suprotnom gledajte koride, a naročito PRED svake izbore.
Koji crni " izvanredni napredak " kada je sve što ste " usvojili" bilo na zor i uz ogroman pritisak stranaca. Mehanizam koordinacije ste prvo predalai u Brisel( stožernik se lepo hinjski cerio) , a onda ste pola godine to isto kao usaglašavali . Evo živi bili pa videli , kada vam Evropa pošalje šta sve trebate usaglasiti i promeniti u domačem zakonodavstvu , maknuti se nečete dalje od početka. PS ; samo odlučna akcija Amerike i naredba da se svi koji ste u vlasti hitno smenite ,daje nadu.
•-°
hahah
isti Ferkonja!
velika ocekivanja... dobra knjiga
Zašto su Boooošnjoooci toliko ubijeđeni da EU želi ovo : http://www.bbc.com/news/world-europe-33345618 http://www.mirror.co.uk/news/world-news/isis-set-up-stronghold-heart-6094785 http://kurier.at/politik/ausland/bosnien-herzegowina-ein-wahhabiten-stuetzpunkt-in-europa/172.829.182 http://www.dailymail.co.uk/news/article-3663447/ISIS-makes-chilling-threats-against-San-Francisco-Las-Vegas-sickening-video-praise-Orlando-nightclub-shooter.html?ito=embedded http://m.liveleak.com/view?i=6d5_1433572783 https://www.youtube.com/watch?v=v78P1S-bq_k https://www.youtube.com/watch?v=soxf3PpC8Ok https://youtu.be/OtfDi6nb4H8 http://www.dailymail.co.uk/wires/afp/article-3062692/Once-magnet-foreign-mujahedeen-Bosnia-exports-them.html
Crnadak navodi i da, s druge strane, evropski zvaničnici imaju dozu opreza, "jer znaju da kod nas stvari vrlo teško kreću u pozitivnom smjeru, a vrlo lako stanu i krenu u kontrasmjeru". ma znaju oni vrlo drobro kakvi smo mi idioti !!!!
Nema od toga ništa. EU ne želi djelić Federacije gdje su baze za obuku Terorista ISIS-a i gdje Arapi vode glavnu riječ
hebali ti arapi kevu
Moju ne mogu ali čujem da Boošnjoookinje uzimaju sve više i više za 3 ili 4 ženu dok mnogi dolaze u SaHrajevo na sex vikende.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"kakva eu...nama ratnim i posljeratnim profiterima je dobro ovako...niko ne pita odkud nam kapital...niti nam ga ko oduzima" izjavio je nn za neovisni radio "sve po zakonu" i otisao u nepoznatom pravcu