Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH politicari i vlast su ovim dokazali jos jednom da su obicni IZDAJNICI svoga naroda. ROD I POROD VAM SE ZATRO! BAGRO KVINSLINSKA!
Ne treba politizovati, a sta je hapsenje Orica po nalogu Srbile nego politicka, a Crnadak se ne bavi politikom, samo je ministar.
Zašto nije poslata protestna nota? Dali se slažeš sa manipulacijama Srbije svake godine pred 11.07. - Srebrenica ili je to stav RS-a?
Zašto protestirat kontra Švicaraca , pa nisu oni raspisali nikakve tjeralice ...! ! ! Zna se čije je to djelo i čijem veleposlaniku ( ambasadoru ) treba nosit protestnu notu ...? ? ?
Rekli su stari drzi jednog srbina na glavu drugog pod noge sto ti misli onaj pod noge misli ti isto onj sto ga drzis na glavu
čuj ne politizirati čisto politički potez Srbije koja je raspisala potjernicu za čovjeka oslobođenog na sudu i unatoč sporazumu sa BiH po kojem samo treba da ustupi eventualne dokaze za ratne zločine tužilaštvu BiH.Koga ba ti praviš budalom.
Ma kad puste naseg heroja Orica onda ce c ovaj bilmez da posalje protestnu notu sto su ga pustili
Najveci lopovluk u bih je u vanjskotrgovinskoj komori tamo gde radi ahmet egrlic
srbi ...smrde.! odvratni genocidni smradovi....!
Od tebe svakako ništa ni ocekujemo krme lažovsko, americko-placenicko!