Komentari (494)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BiH svi pričaju bosanskim jezikom , samo posrbljeni i pohrvaćeni izdajnici da bi bili sluge bg i zg hoće da ga zovu srpski i hrvatski. Sluge su navikle pušhit quratz da dobiju pasoš i donaciju
@1992NevesinjskaPuska Pises i ti tecnim bosanskim ,bravo pravoslavi bošnjo.
@extrajugo2 ahahshaha...ahsha,dobar fol nema sta Genocidna nestsje za par mjeseci
PRIKAŽI ODGOVORE (31)
prvi put čujem da ambasada bih u sad ima svoju internet stranicu posjećenost 2 klika na dan
njegov pogled je u startu identifikovan kao ludak.
@Zderosrb prati sta mu kaze VAR tehnologija
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Do kada će ova FRLJOOKA NAKAZA da blati ugled ove države???? Misli li iko išta poduzimati po tom pitanju ?? Zašto već nije u pritvoru kad se zna koliko je samo uhljebio svojih poslušnika i to potpuno nezakonski !! Užas!!
Zloco koji se dobro uhljebio i samo pravi probleme u svom ministarstvu, ispuhace akobogda i njegovo1
I naravno, potražite na netu glavni pisani izvor za rani srednji vek na ovim prostorima, "De administradno imperio" od vizantijskog cara iz 10. veka Konstantina Porfirogeneta. U nekoliko poglavlja je napisao sve sto zna o narodima koji zive u Hercegovini, oko Neretve, Konavli, Bosna itd... Da li treba da vam pisem da u njegovoj knjizi posoje samo Srbi i Hrvati. Nema nikakvih autohtonih Bosnjana.
Na stećcima se nalaze urezani epitafi, koji pocinju uglavnom: "Ovde leži taj i taj....". Ajd da vidimo to "taj i taj", odnosno imena sa stećaka: Radojica, Radoje, Ostoja, Milos, Vukosav, Milutin, Radivoje, Radosav, Stojan, Petko, Dragoje, Vlasislav, Dragojlo, Bogdan, Radovan, Miroslav, Bozidar. Da, to su vam imena "starih Bošnjana". Vaš problem je što su to i dan danas imena Srba sa obe strane Drine.
Ne treba uopste biti ekspert za istoriju vec samo malo istraziti, procitati i razmisliti. Ajmo ovako: Povelja bosanskog bana Mateja Ninoslava 1234. godina, ban tu svoje podanike naziva Srbima - "Srblin". Tako naziva vas, bosance, stanovnike njegove Bosne. Ne pise o Srbima iz Krusevca.
Ajde malo prostim jezikom. Vi Bosnjaci ste etnicki Srbi i Hrvati koji su primili islam. Jezik vam je srpskohrvatski, ili srpski prostije. To kazu nauka a i zdrav razum. Sve ostalo su budalastine. Mi samo imamo nesrecu da su udruzenim delovanjem zapadne sile plus Arapi i Turci, odlucili da razbiju jedinstvo juznoslovenskih naroda pa zbog toga zestoko podrzavaju i podsticu sve ove podele - islamizacija, poseban jezik, posebna istorija.
Je... ti klicu od koje si poteki djubre jedno !!
Negira jezik od zemlje koja ga placa da bude to sto jest. Pa to nigdje nema. Sam pogled mu sve govori.
Najbolje bi bilo da ovakvi kao Igor idu preko Drine jer ovdje im ništa ne paše osim položaja novca i raznih privilegija koje imaju na račun Države BIH Pa kad NISTA ne valja zašto ne mrdate godinama MRŠ
U BOSNI I HERCEGOVINI SE SAMO PRICA BOSNJACKI JEZIK I KOME SE NE SVIDZA MARS IZ BIH U SMRDIJU I USTASKU HRVATSKU U BIH BOSNJACI ODLUCUJU O SVPJOJ KULTURI ALI JOS MALO REP SUMSKE NECE BITI PLAN SE PRIPREMA KAD BIH UDE U EVROPSKU UNIJU ..🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Šteta. Svi znaju da dijaspora u SAD redovno posjećuje stranicu naše ambasade i da im je Pravopis omiljena aplikacija. Možda su čak i oni koji pišu isključivo velikim slovima naučiti malo pravopisa :)
Stid me ko sve predstavlja moju državu.Vidi ga.Imbecil.
igore gledaj svoja posla..zajebavam se
Da li bolesnjaci znaju kojim se jezikom govori u nekim od nabrojanih drzava: 1. Australiji, Kanadi, SAD, 2. Austriji, Svajcarskoj 3. Meksiku, Argentini, Venecueli, Urugvaju, Kostariki, panami...?
@SlobodaMisljenja glodji sda kost islamski psu :)))
Ima li ovakva aplikacija za srpski jezik?