Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikakve institucije nisu napadnute a ti bi Crnadak kao ministar spoljnih poslova trebao znati da je konvencija o genocidu obavezan ne samo za Srbe nego i za sve prisutne ambasadore. Naravno tvoje pravo i tvoje stranke da izađete iz vlasti, a ulazi DOdik i njegovi. TO se dešavalo Bošnjacima u prošlom sazivu pa čemu tolika nesnosan dreka ako se to demokratski dešava i Srbinu ??? A ako neće Dodik, onda zabrana CIKa ko onom golmanu koji je jučer odbio branit penal a vi ostajete !
@ frka Ma jok, kako napadnute, šta će nama Predsjedništvo kad imamo svoju sve-bošnjačku pro-bosansku "elitu" u Vijećnici. Mi smo multi-vaki-naki, ali priznajemo samo sud svoje partije.
Ministar spoljnih poslova, zajedničkih institucija BIh ih je sazvao, da bi rekao o muslimanskim peripetijama koje izvode. Dosta je bilo više vaše svevlasti, od sada ima da radite unutar zajedničkih institucija, ili ćete ostati u 23.7%.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zar se mogu neformalno okupljati?? Kakav je sad ovo vid politike?
Druže se ljudi, šta ti smeta?
@ANTIPATICAN Ali je garant na račun budžeta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba naša Vlada poslati protestnu notu Rusiji jer ovaj stari rus nije poslan u BiH Sarajevo da brani Srbiju jer rusi imaju drugog ambasadora u Beogradu. Izgleda da je u Rusiji mala plata pa dase ogrebe.
Jadan On misli da je atarog rusa pozvao na večeru ida od jednog čovjeka vidi 30-toricu ambasadora .Treba ga tužiti za zloupotrebu ovih lažnih slika. Dali se konsultovo sva 3 +ostala naroda za ovu odluku. Prđele zrele opadale zelene.
Crndak: "Izrazio je očekivanje da će predstavnici međunarodne zajednice podržati principe kompromisa i dijaloga, te značaj i ulogu institucija, umjesto preglasavanja i odlučivanja van institucija o značajnim i osjetljivim pitanjima." Sta je sa neustavnim odlukama o referendumu, postrojavanju jedinice oruzanih snaga za dan RS-a. Sta je sa dodjeljivanjem ordenja osudjenim ratnim zlocincima. Nazivanje domova po njima??? To je institucionalno i vodi BiH naprijed!? Imate li zrno morala?
sa takvim frljavim ocima, teško ćeš ti bilo šta vidjeti.
Ko ovo sve placa??
veselo drustvo
da sam ovog crnadka vidio na ulici, udijelio bih mu. Samo u BiH ovakav jad može biti ministar vanjskih poslova
Sreca da se izlaz vidio kad ste odlikovali ratne zlocince u skupstini, glumili silu i provodili referendum, izveli one teletabise u crvenom na paradu, pricali o mirnom razlazu 2018......
Hajde sve ali mogao se brate ljepse obuci kad poziva diplomate na druzenje. Stvarno je smjesan ispao.
@animus pa neformalno druženje. I Ambasadori su prilično slobodno obučeni. E sad, da on nije debeo k'o krmak, ta košulja i farmerke, sa onim cipelama bi kao bili i "kul"...
I Bakir "Revizor" Izetbegović je organizovao neformalno minder druženje u Vijećnici, izgleda da se politika i fizički seli iz institucija
PA cojece gledaj u kameru kad SE slikas !
Jel stiglo pismo u Hag, Igore ? 😂
ko placa ove likove
jede stoka majku im gladnu, Jedu penzije, stipendije, nista ne ostavljaju
čijim parama je finansirano