Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Crnadak, igranjem Dodikove igre samo možeš završiti na crnoj listi. Ako pokažeš nepoštovanje, nepoštovanje ćeš i dobiti.
Jebat im mater
Vi Srbi ste najveća šteta ovog svijeta. Napravit ćete sebi da će vas protjerati do rusije
Toliko su bitni da mi ne bi rostilj iza kuce mogli pokvarit...
E moj kosooki, ti si našao o kvarenju događaja da govoriš, ti si sam sebi pokvario događaj rođenja, kada je ugledao kosookog debila, otac nije znao dal da puca u zrak ili u bešiku.
jesi glup Igore mamicu ti tvoju smradu jedan smrdljivi jebalo ti i kosovo i srbija sve po redu, ko te postavi tu da krades pare lopove usrani
Kosovo je međunardno priznata država a RS je manji (na zločinu i genocidu stvoren) entitet u Bosni i Hercegovini...To dvoje ne može,ne smije i nikada neće moći da se upoređuje,..SMRT FAŠIZMU!!!
"I kako da se što prije povežemo i sarađujemo u regionu", kazao je Crnadak. Slusaj me dobro Igore, NEMA NIKAKVOG POVEZIVANJA SA SRBIJOM, tek nakon sto srbija plati ratnu odstetu i izvine se zbog genocida pocinjenog u BiH mozemo razgovarati o saradnji!
de ti pazi sta gledas i sta citas, visa politika je to za tebe
Iz tvog ugla gledanja mozda i nije al u stvarnosti jest puno vise nego sto mislis.
Svakako nisu dobrodošli. Carina od 100% nije nikakva poruka za razvijanje bilo kakve saradnje !