Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamolio bi Bošnje i Srbende da ne glođu zbog Šipaca jer su i jedne i druge naprašili sa Kosova, još bi mogli naučiti da religija nije jedina i primarna determinanta koja određuje jedan narode nego postoje i druge bitne stvari kao što su krv (genetika), porjeklo, jezik... Poštujte se više pa će nam biti svima bolje.
Chetinari nikako sebi da dodju. Niko vas vise ne beje ni za suhu sljivu.
Zivot me naveo da obidjem skoro pola svijeta.Albanci ako ih postujes volit ce te ko brata.I drze se zajedno za neopisat.Musliman , hrvat , srbin ce te naguzit prvom prilikom.Zato me ne cude sto se ovako ponasaju i i za par godina ce imati svoju drzavu
Ovo je samo dodatni dokaz koliko Albanci postuju i vole BIH, ali siptarsko -sandjacki lobi u BIH radi na razbijanju BIH vise nego Dodik
Albanski munafici. Idu u Beograd, neće u Sarajevo! Sve veća podrška Srbiji. Smrt Republici Srpskoj i Kosovu, dole vještačke tvorevine
Tačno ćemo početi voliti Srbe, a mrziti Albance!!!
ima i za ovo rjesenje zabraniti protok albanskih roba kroz cijeli region ..nema kamionima iz pristine preko srbije bosne cg hr...nek trguju medjusobno albanci i kosovari ili nek koriste avio saobracaj ali mimo naseg zracnog prostora ..
Tako i treba, oni slijede svoje prioritetne interese i oko toga ne prave kompromise. Jedino Bosnji pobijes 100 hiljada ljudi a on prepusti sve bitne funkcije Srbinu, davi se pecivima u pekari ciji vlasnik otvoreno velica Ratka Mladica. Otkud 10 genocida pitam se.
pencilin za vlahadiju...svaka cast albanci !!!
bravo arnauti !!!!
Šupci...
Srpski analitićari su rekli kakvo god ustrojstvo da bude na Kosovu srbi će biti getoizirani u nekoliko sela jer ih nema u gradovima Kosova.Ovi 1 posto srba koji žive na Kosovu su kolonisti koji su se kolonizarli od 1918 godine prvom kolonizacijom i drugom kolonizacijom od 1945.god.dovodeći srbe iz Like ,Hercegovine,Šumadije,Crne Gore i drugi mjesta bivše jugoslavije.
Između Albanije i Kosova nema granice i i Kosova i Albanije i sjeverozapadne Makedonije isto nema granice.Velike sile kao što su uzele trebaju vratiti Kosovu gradove istočnog Kosova koje su dali Srbiji:Vranje,Prokuplje,,Leskovac,Kuršumlija,Toplice do Niša.Ime Niš je dobio od albanske rijeći Ni što znaći jedan.Ranković je 1956 .god uzeo od Kosova Preševo ,Bujanovac i Medveđu i predao ih Srbiji.
ko nesto se crnadak oglasava fol da kaze nesto i da bude veliki vojvoda... srbija vodi gori politiku prema BIH pa ove bosnkacke budaletine cute..
koji ste vi trolovi politicari mamicu vam vasu za desetak godina nece ni bit granica
Crnadak ne prdi!
I veliko albanski nacionalizam nije nista manje opasan od veliko srpskog, hrvatskog i inih nacionalizama. I to treba na vrijeme prepoznati. Jugoistok Evrope je pun naroda koji jedva cekaju da pokazu ne bas lijepo lice ako mogu. EU i SAD su takodjer odgovorni itekako.