Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ideja projekta... Od ideje do realizacije 50 godina, ako bude uopšte.
Sutra kada dođe MVP Ugande, biće priče o autoputu Sarajevo- Neum- Bari- Malta- Tripoli- Kartum- Juba- Kampala.
Ne vjerujem jer navedeni gradovi (osim Malte i Barija) VEĆ imaju autoputeve koje su 70-ih i 80-ih gradile upravo tadašnje naše firme iz BiH ;) Ali svjedeno, znaš kako kažu: "Prošla je Malta ":)))
Ne treba, vratite nam Herceg Novi i Boku
U prijevodu- Novi projekat izgradnje privatnih vila i vikendica politicarima iz bih, cg i albanije... mamicu im lijepu
na šta igorče mislis? koju vrstu ceste i do kada? kako ste krenuli obećavati u zadnje vrijeme, za 3 god ćemo autoputem do granapa ići :D:D
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Vi bi pravili ceste prema Albaniji stvorovi nesposobni , a 20 godina pravite 100 kilometara autoputa oko sarajevskog regiona , kome ti prosipaš šuplje priče ?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Vi bi pravili ceste prema Albaniji stvorovi nesposobni , a 20 godina pravite 100 kilometara autoputa oko sarajevskog regiona , kome ti prosipaš šuplje priče ?
Ne mogu ovaj postojeći da završe a počeli bi novi . Samo da presijeku vrpcu i prodaju maglu narodu, a usput i operu koju marku.
Od čega ? Jel od dodatnih akciza 2 ?? Ali, ako bi se gradnja dala ALBANCIMA koncesiono pravo, NIJE ISKLJUČENO !
igore srbin što šiptare guraš
@puJ-do ko to mi?
koliko je poznato sredstva za tu cestu su odobrena (60 mil evra) ali ih koci politicko Sarajevo
U ovom vijeku?
ma jok ba za 3 vijeka
samo ne jedna dilema, da li ići na rješenje sa jednim tunelom od 300 km ispod crne gore i prokletija ili izabrati opciju tunel - vijadukt - tunel - most - tunel?
Od neki dan pravimo 4 nova autoputa, bar tako kažu, i to poslije nove godine odmah :)
Sve je to u redu, al de završite tu jednu glavnu cestu, Sjever - Jug, dok nepočnete obečavat autoputeve u Beograd, Podgoricu i slično.
CRNADAK VASE DA ZAVRSITE U BIH A KO CE SE SVE NADOVEZIVATI DALJE TO NJEGOV PROBLEM.AKO BUDE ISLO DOSAFASNJIM TEMPOM NECEMO TO NI SA NAREDNIH 10 GENERACIJA ZAVRSITI