Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda bi bilo mnogo pametnije da kandiduju Sarovica, ili Mekticu. Ivanic nije pokazao ni autoritetom, ni Rad, ni nista... Samo je uzimao dobru platu i palio i gasio vatru kako je kada trebalo.... Nije ni izbliza dao doprinos boljoj saradnji koalicije na drzavnom nivou, mnogo vise su uradili Basic i Sarovic ijako se ocekivalo drugacije.
Meni ovaj Ivanic isti onaj krmak iz Ninja Turtles-a
ko cam ebe mater obojici
Ivanic ne zna odakle je supalj, bolje bi bilo da su nasli nekog pametnijeg sposobnijeg.
Bit ce kandidat za predsjednika RS, jer se vec s Dodikom tako dogovorio - Dodiku ce ustupit kandidaturu za Predsjednistvo BiH, jer opozicija u RS nema nikog drugog da se Baji suprotstavi, a Dodik ce Ivanicu u RS suprotstavit nedoraslog kanddiata kojeg ce Ivanic pomesti tamo. I tako ... nego , sta ima kod vas inace :)
Ta ces ti kretenu.
Ovaj odojak moze biti precjednik ali samo u svom haustoru.
NEMOJ DA VREDATE COVJEKA SVI MI NEMOZEMO BITI LIJEPI ALI NESLAZEMO SE SA NJEGOVIM STAVOM ON NEZASTUPA STAVOVE I INTERESE BIH NEGO MANJEG ENTITETA
ICANICU TO STO SI BIO UOKVIRI ZA USPOMENU NIKAD VISE NECES DOBITI GKAA NAS BOSANACA U TAKOZVANOM MANJEM ENTITETU
Ispade SDS opet najpošteniji od svih četničkih partija.
‘ 🐷 Glasaj za Svinju!
Odabran da izgubi.
Dupli budzet koji trpi zemlja BiH . 1 presjednik ukidanje financije i na godisnjem miliajrda spada i eto proizvodnje i podsticaja .Trosimo gore nego amerika
Crnadak, brojim dane da te moje oci i tvog ludjaka nevidim.
neces ti ni 1%glasova dobiti i tebe i tvoje suplje.
ti jedino mozes u stalu pa onda palamudi
nikad vise pravi licemjer