Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gleda meso, jede pire
Idi samo idi Igore , povedi i ostale ministre . Ostavite samo Sarovica koji je makar nesto radio i dokazao da se moze sve kad se hoce /.
Samo da odes Igore , mislili smo da ces raditi samo si bezveze protracio mandat kao ostali . Nisi mogao da izboris reciprocitet za vizni rezim sram te bilo nesto najlakse sto treba da bude u diplomatiji . Eto promjer UAE , dolaze nama bez problema dok mi njima ne mozemo turisticki bez vize . Kazu u MVP nije do nas UAE nije preveo nekakve papire da se moze ukuniti vizni rezim za gradjane BiH
Jest nam pojasnio