Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa ovakvom vlasati, sa ovakvim načinom razmišljanja običnog naroda, možemo samo u P.M. svi skupa. Za sve ostalo nam fali pameti i viza. SF SN
Ma hoće te u evropu, al kad nje ne bude. Sa cirkusom koji ste stvorili u BiH možete samo u 3pm.
Aj ba nebitan si lik razguli
Ne treba se Crnadak praviti naivan i ovu veliku krizu u federaciji kvalifikovat kao politicke igre kad je svakome poznato da je na sceni politicka agresija R. Hrvatske o nasilnoj promjieni dejtona u inzenjeringu izbornog zakona i realizaciji uspostave treceg entiteta, sto je destruktivno i prijetnja miru.
Jedno oko u puru, drugo u polivalo.
Nije "Evropski put" nego "Euro-Atlantski" put Frljo...sto skracujes naziv?