Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo bolan, gledaj me u oči kad ti pričam. Čuješ? Ovamo gledaj!
Da je Narod bar malo pametan pa da vas sve satare i jedne i druge i trece,.i postave normalne na vlast,..al i narod blentav.....
Pitacemo te Crnadku, nakon oktobarskih izbora ko kome vise vjeruje...Naprosto cete se iznenaditi i progutati sve te vase rijeci...Dodik je zlo, ali vi ste dva puta vece zlo...
Isti ste vi krmadi
Kako će i tebi neko vjerovati kad ni u oči ne možeš pogledati onom kome u lice govoriš
Crndak: “svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujem”
TACNO... Ali i vama svaki dan manje vjerujemo !!!
Nema tog nacina da se smakne sa vlasti ova vladajuca trojka.Ovce su nasjele i ne misle dati drugima sansu.
Dodik na aparatima
Đeš vlahu vjerovat
Dodo je pun prića ko šuplje sito
jest' očiju mi😂😂😂
Jedno u Bugarsku, jedno u Ugarsku...
Savrseni scenario bi bio da vas Dodik unisti do temelja pa onda kad vidi da je sve otislo do djavola pobjegne u inostranstvo. Nije nimalo nerealno posto mu vi nista nemozete, a i on je izgubio osjecaj za realnost.
Nisi ni svjesna koliko si i ti sama savrsena za moj scenario. To za plate dolazi iz kredita, a kad se bude trebalo vracati svi cete strajkovati gladju sto milom sto silom.
Jednog gleda dvojica se "tresu" :)