Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nadzire situaciju sa svih strana
Sad BiH dobiti 200% carina a Srbija ostaje na 100% hahahaha
Okoooo Vrljavooo
Ovaj vidi gdje ne gleda.
Sve što je Milojko prduc-ko , a Bogami i podobro srao , morao( će) da poliže punih usta...Tako i ovo ... Dakle , ko ne zna šta je na sceni , toplo preporučujem neka pročita sabrana djela eminentnih srpskih književnika , braće Tarabić...Tamo sve lepo piše i jasno je , i odvija se na terenu...
diktator iz Laktasa je sve u jednom: krmojeb, qurcoglavi i manipulator. Krepat ce od pakosti i potrebe da dominira samo e kao vecina u toj bolesti sto odu na onaj svijet mrsavi laktaski izrod ce krepat kao tovar qovana
Burleta ionako vise niko ne shvata za ozbiljnoo.
U cemu je problem? Dodik je pozvao sve Srbe iz regiona, samim tim i Thacija koji ima srpsko poreklo, tako da ne vidim nikakav problem ovde.
mozda i jedini ministar vanjskih poslova koji moze vidjeti dvolicnost
Ma jok, slagali te ba.
Ti si dvolican cim oci otvoris.
@_Thranduil_ Rugaš se čovjeku zbog fizičke mane, sljedeći put kad ti se nešto loše desi u životu nemoj se čuditi. Karma je čudo. Najgora stvar je rugati se nekome zbog izgleda.
Poflautaj ga i meni i crnadku
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U zadnje vrijeme Dodi sve vise pravi lapsuse pogotovu kad grijesi uredoslijedu pi* anja i sr*nja !!!!???🤣
Ne javljaj se ti, plz