Komentari (354)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha jako bitan lik u pm , Kramp salje privatni avion u Laktase hahaha hebavo sebi majku seljacku ...
Da vas upitam balije kako se pise na talijanskom broj 1012.
@SandzakBiH U Holandiji je obicaj da se ljudi ljube tri puta, ti bi seljo verovatno psovao ljude, jer bi mislio da su to cetnici.
PRIKAŽI ODGOVORE (59)
Trump jest budala ali tolika budala ipak nije ... Prije će bit da je ova domaća budaletina skontala spizdit par desetaka tisuća/hiljada KM podaničkog novca... Tko još na ovakve proslave zove nižerangirane činovnike ... ? ? ?
meni su smjesniji seljaci koji su povjerovali da jednog papka iz laktaša pozove novoizabrani predsjednik najjace drzave na svijetu... ljaksan sebi kupio kartu i to od novca koji je pokrao od naroda koji mu vjeruje a kojeg on pokrada na sve moguce nacine TUGA JAD I ČEMER (bolje ti je da si tih 10 000 dolara uplatio u par javnih kuhinja stoko jedna bezobrazna)
Naravno da Trump nije Dodiku poslao poziv na inaguraciju. Koja budala je uopšte i povjerovala u to. Predsjednik najmoćnije države na svijetu da na imenovanje zove predsjednika vlade nepriznatog entiteta. Dodik je Amerikancima bitan kao i onaj jebeni klaun Voja Od Zarđale Kašike Šešelj
Upravo javlja SRNA: Dodiku i supruzi odbijena viza za SAD ! 10 000 dolara koja je Srpska uplatila za bal ostalo Trumpovom hotelu koji je organizaovao stotine takvih lažnjaka ! Dodik osobno iznenađen i uvređen , prijeti Obami ORCJEPLJENJEM ! :)) Osobno mislim da mu je najbolje da za pjeva NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA ! Ili ipak može, prosudite sami :))
E pa sad i ti Crni - što ga provali?
Vehabija počinio zločin, pa nudio novac za slobodu http://www.rtvbn.com/3846036/vehabija-pocinio-zlocin-pa-nudio-novac-za-slobodu
Ministar nije dobro informiran, Dodik kao poznati balkanski šatorski pjevač dobio poziv da održi koncert na jahanju bikova. Pjevački repertoar mu se taman uklapa u događaj
IDE on u ameriku da nauci Trumpa kako I Sta se radi Sa balijama tako da nastavi Sa ISIS
Samo pricelakajte kada Trump I Melanija dodu u Banja Luku I RS, svi cete se ukakiti u dimije
Tetka Milojka iz Vošingtona poziva svoga sestrića Mileta na ražanj u svome bekjardu. Upućena zvanična pozivnica Vladi RSa. Mile posjeduje oficijelni snimak telefonskog razgovora. Eto ti sad Crnidak... ha ya!!!
inače na Krampovoj inaguraciji će biti ološ od ološa. .rasisti, zlobnici, zločinci sadašnji i budući, protivnici civilizacije I zdravog razuma
Baš me interesuje ko bi to bio na Klintonovoj inaguraciji... sve fin do finog sigurno :)
BOSNJACI,ZAJEDNO SA PROBOSNJACIMA,SVIM SILAMA POKUSAVAJU DA ZAUSTAVE DODIKA,DA ODE U AMERIKU. ALI TO VAM NECE PROCI. DODIK CE VAS SVE POMESTI,KADA DODJE TRUMP.
NATO
Kako Crnadak to može znati. Ne radi on u američkoj administraciji. On je radio na BIG radiju a sad radi u Sarajevu kao izdajnik Srpskih nacionalnih interesa.
Tramp nezna za njega nit je kad čuo, a da je tek ga onda nebi pozvao
jos sto bi vas volio sresti negdje mislim na vas sto kometarisete