Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kojem jeziku ce im se obratiti? Engleskom, njemackom, francuskom, kineskom ili pak srpskom, posto papak ne zna gdje zivi, ali zna klepati lovu k'o da mu je iza devet djeda ostalo...
obratit ce se povodom cega? top novinari.. nema sta..
Prvi nek ti bude Naser Oric...pa on da dalje sta hoces...
e bas me zanima sta ce im ovaj frljo reci...
@drkadžijo opismeni se , šta se brukaš. "Islamskom Terorizmu", jao jao, gdje si ti učio pisat i tako ostao nepismen!?
I sta ce reci, da je za bosnjake najbolje da se negira genocid kao sto je to bilo i u drugom svjetskom ratu, pa smo dzenaze tim ljudima klanjali tek 50 godina poslije i ni u jednom udzbeniku nisno mogli da naucimo o gebocidu nad bosnjacima. Jest da sada vi natezete ponovo a stoka u bosnjackim politicarima to nekako nemusto valjda je preca pljacka nista ne poduzima. A znate vi srbi sta to znaci kada se zapise, onda nema brisanja i negiranja. Pnda nema jest bilo nije bilo, a vase lazi koje nakupljate mogu da udju u knjige. E pa odjebi lagano i prihvati da ipak ima normalna svijeta koje se zgrozava jad zlocinima koje ste vi srbi uradili. A stoka od bosnjackih politicara valjda ce jednom mozak da ukljuci
obrati se igore pa postani mustafa. uloži u buduće izbore.
???
suština je promjena vjeroispovjesti, imena i sl. zarad vlastitog probitka. jel' sad bistrije?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Prestanimo kupovati i posjecivati stranicu dnevnog avaza Fahrudina Radoncica koji je nedavno Aleksandra Vucica proglasio licnoscu godine.
Jao, samo lažu. I ko da vam vjeruje... Već ste jednom rekli da je bila upućena protestna nota, a kasnije da o tome nije bilo ni riječi.
Doduše, princ Jordana je Visoki komesar, pomoći će on bratu Naseru. :DDDD