Komentari (322)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svega imamo sve manje, samo mržnje, prijetnji, otimaćine i jada više.
BiH će priznati Kosovo, jedino ako ih Srbija prizna. Do tada ništa od toga. I prestanite svaki čas vrtiti ove idiotske teme. Nego šta ono rekoste danas počinje grijanje. Evo pomodrila sam koliko nas griju.
;hg
Kao da je bitno da li ce BiH priznati kosovo, kada ga je priznalo preko 100 drzava na celu sa Amerikom .
Jednim okom gleda u Kosovo, drugim u Hrvatsku
U medjuvremenu laktaska baraba radi SVOJ "posao".
Zabrinut ću se za klixo-bolesnike! Danas nema miri jedan mrziteljski članak protiv Hrvata i Hrvatske!! Šta je, ponestalo narudžbi od gazda??!
A sta mislite da malo kopiramo ronhila pa da raspisemo referendum na nivou drzave BiH, pa nek narod odluci a ne zastitnici Haskih osudjenika.
Pa ajde raspišite...
kada BiH bude nezavisna onda treba priznati kosovo.
Ne treba se nista priznavati ...Kosovo je suverena drzava !! Mi samo priznajemo da imamo komplexase is manjeg BH entiteta koji koce napredak BiH od osnivanja j...g dejtona. P.s Jedva cekam nogometnu utakmicu Bosna vs Kosovo Republjik
ZokaPravoslavac joj dobar si! na koje droge ides majke ti? daj da i ja malo uzivam!
ovo sa srbima se nece moci resiti bez oluje
Ко сеје олују жање Ураган!
Ovo je možda i najbolji dokaz zašto RS više ne želi da ostane u BiH.
Varaga900 sve te zemlje koje si spomenuo su medju prvima priznali kosovo!
a Truba? ja ništa ne čujem.
a Truba? ja ništa ne čujem.
Bosnjo sve svima prilagodjava...dokle vise!!!
ja ministar i govana u pm.