Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Makednoca su skinule Ustase,nema ko drugi.Mislim da Makedonija treba sto prije da objavi rat katolickim cergarima.I ne lajte mamu vam jebem smrdljivu,jebo vam Isus onu kurvu Gospu iz Medjunozja.
Ovi komentari su postali uzasni. Spadamo na nivo pojedinih foruma serbian cafe-a.
Ma ko ce vama da valja, neznate vi nista, nigdje nije bolje na svjetu bilo nego u Jugoslaviji od 1945 do 1990. Mozete srati o komunizmu i socijalizmu i Titu, kao diktatoru, sta god hocete. Ja vidim da vam je sad super ali u negativnom smislu. Stoka nista drugo, crknite u vasim nacionalizmima, najedite se od toga
ej bre sto se krijes iza "makedonac"dupe te srbi a bojis se pojebat
ej bre sto se krijes iza "makedonac"dupe te srbi a bojis se pojebat
teroristi islamski majku vam na mezaru, što Borisa?
Ekipa BiH seljacino debilska. Neznas da sastavis valjanu recenicu i ti se naso sastavljat bosanski "Sastav"=Rastav Epidemija slicnih na ovom sajtu.
Strucnjaci iz BiH: po jedan iz SDA, HDZ i SDS, Završen fakultet političkih nauka, smjer vazduhoplovstvo po jedan iz svakog naroda iz Titinog zatvora po jedan iz svakog naroda sa Haške optužnice po jedan predstvanik vjerskih zajednica kapiten Blaž Slišković vođa puta DEEN
Ojha! Narodno veselje! Nek se dime zvučnici! Ojha! Koga uhvatiše njega jebaše! Ojha! Điha điha!!!
Mislim RITA je NOGOM u GUZOVE
Sekuritatea, jel to tvoju SEKU RITA TEA?
Znate sta je zanimljivo? Mislim sta je meni zanimljivo. Sve ide u Njemacku, i puska sto je ubijen Djindjic otisla u Njemacku, ako su je uopste pronasli. Sve vise i vise konspiracija kod "nas". Sta se moze kad smo popularni u negativnom smislu.
žega li ovdje iko išta il se samo zajebajete
PUCAM TREBE OD ZDRAVLJA!!!
e eto vi ste strucnjaci seronje