Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uvedite polocijski sat u BiH
uvešćemo ga prvo tebi da vidimo kako hoda
Bosna nema potrebe da zatvara granice kad sve komsije pozatvoraju prema Bosni.
@svabo1311 ... 😂😂😂
Pa kada BiH ne može da zatvori svoje granice susjedi će da zatvore svoje granice prema BiH.Je'l tako Dodo.Niko nije tražio tvoju saglasnost.Oni štite svoje države a ti nedaš da se štiti država od koje hljeb jedeš.
Ostadoh izoliran u BIH. Ko ga šljivi, ionako sam izolacionist.
Zatvorili sve granice prema BiH, inače ogromna zemlja Crna Gora, čak oba prijelaza zatvorili, svih 27 stanovnika Crne Gore u izolaciji!
Titograd živio
cijeli svijet se brine za svoje gradjane . sve drzave su na nogama odavno . svi zatvaraju granice osim nas ...svaku situaciju koriste neprijatelji BiH da nesto ukradu ili ulove u mutnom ...nikakva corona ni pandemija ih ne moze zaustaviti
Super crnogotvi, hvala vam! Tako cemo smanjiti sanse za sirenje virusa! #StayTheFuckHome - ostanimo kucama ,manite se izlazaka sada!!!!!!
corona nas vraca u staro doba mozda budemo opet LJUDI...
otvoren nekakvi prelaz metaljka... kojeg nidje nema na kartama ahahaha
klixe gdje vam je onaj novinar iz travnika koji pise prelaz 🤣🤣
Ebite se ..ionako nam ne trebate
Ne razumijem ovo cuj dva granicna prelaza ili zatvori sve ili nemoj nikako..
@edinz24 Zar ih ima vise? Znam za Scepan polje, on je svakako uzak da bi se Virus moro na kand provlaciti, i onaj kod Trebinja.
Pametno