Komentari (284)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko od ovih na mostu nije ni rodjen tad bio al' oni znaju sve..
Odgajani da mrze muslimane
Misliš odgajani da mrze?
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Hajde srpska sirotinjo, mrš iz Crne Gore!
Hrvatska nije dokaz ničega, dobili su državu, nemaju druge narode da ih krive za sve, a opet nesposobni i glupi.
Sve ovo sto sada rade islamizovani Srbi, kada jednu dogovorenu akciju razmjene teritorija izmedju Alije, Radovana i Klintona pokusavaju prikazati kao genocid, obice im se oglavu za jedno 30 do 50 godina, kada u Evropi bude 100 000 000 muslimana, i kada muslimani u Evropi budu tretirani kao Zidovi sto su bili u 20 vijeku. Ali neka, ako ne vjerujete sad, uvjericete se u buducnosti. Strane agencije, koje su i ucestvovale u projektu Srebrenica imaju detaljno i tacno zabiljezene sve podatke.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bosnjace naoruzaj se i neocekuj nikakvu milost,taj vas merhametluk odvest ce vas opet pod noz,
Ako kazete dovoljno veliku laz i nastavite ju ponavljati,Nardo ce svremenom biti ubjeđen da je to istina. Eh Srbe na Vrbe
Srpska fasisticka bagra,sa svojim podmlatkom je spremna za nova klanja,silovanja,pljacke,protjerivanja,a ti Bosnjo nasjedaj na "malina rasporator",m tel koaliciju,glozi se oko gradonacelnika ,itd...,a osnov svih nasih problema i svih drugih naroda ,krace od takvih kao sto su ovi cetnicki omladinci,pametnom dosta.
Pa zao mi je te djece sto zive u zabludi,sve je to SPC i SANU projekcija.Mi smo za njih p0tuŔice i za sve smo im krivi...Nama samo preostaje da se branimo jer se historija a i genocid ponavlja.
Nek me neko ubijedi sad ‚" da nisu svi isti". SVI SU ONI ISTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bože oprosti im i uputi ih na pravi put, zatrovani mržnjom, učeni lažima od malih nogu, ne znaju šta rade, govore. Genocid, masakr nad cijelim jednim stanovnistvom se nikada, ali nikada nece moći poreći, stavljati pod upitnost, jer tih oceva, djedova, sinova, majki i bebaaa...više nema i nikada se neće zaboraviti. Ko u to pokusa da dira isl., samo neka zamisli, da mu pet sinova i muza ubiju u jednom danu itd. , tacka na I.
Vi djeco na karti i nebi znali pronaći Srebrenicu.
Evo ja vam garantujem da im ja licno pridjem da bi fino pokupili transparente i izvinuli se ovi mangupi navijacki na baterije jaki su samo u masi .. :) odlezo sam ja ovakve
Samo djecu učiti ko su, i distancirati se od njih. Učiti djecu da barataju sa oružijem od malena. Ne dozvoliti više da nas goloruke i svezane ubijaju ko zečeve.
PRVO GOVORE NIJE SE DESILO PA ONDA BICE REPRIZA.... PA DAJTE VISE ODLUCITE SE
Ma jok kakav genocid, ljudi se sami pobili c c c
Samo za ovakve uvijek treba biti vojno spreman a neka psi laju.
Crna Gora je onkološki pacijent...
A za EU rs i uzp-hdz ne moraju postovati haske presude? EU vazda pokazuje misice gdje ne treba. A u srcu fasizma b.luci ne smije bas tako odlucno da djeluje?
Kapa dolje Krivokapicu, pohapsi tu bagru