Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Anders Fogh Rasmussenu, kush bola tako? Taman nas prezident sa stratezima SBiH Komsic uveo u NATO ! u p.i.c.k.u .....m.a.t.e.r.i.n.u... nas odveo sa svojom dupelizackom palitikom sbih... kolko paaara tolko patriotism for idiotism
a sta velju na ovo ajfrendefendi Boshnjo Khomsho?
sta ce muslimani u natu, mozda da pucaju amerikancima u leđa.
normalno da nece uci, kad se raspada.
KOLIKO SI IH TI PRIMILA SAMO BOG ZNA.......HAHAHAHA IZGLED DA TE NEKI BOSNJO ZGHUZIO I DAO TI NOGU I SAD SMO TI SVI KRIVI......
Valjda se samo plaše
Nije mi jasno sto se Bosnjaci bune kad im ne daju u NATO i nece da im ukinu vize? Na svakom mjestu i u svakom trenutku pokazuju koliko mrze Ameriku, EU i svu zapadnu civilizaciju, klanjaju se onima koji vode dzihad protiv Amerike. Pa sta cete onda u EU i NATO? Zar vam nije zelja da se povezete sa svojom bracom u Iranu, Pakistanu, Afganistanu?
i tebi Rasmussen.Al od tite gori niste.
prnem im na njihovu rasističku Europu, ne?
Ovim našim dragim Evropljanima ide sve od ruke, od 1992 god. su razbili JUGU pa razbite i Bosnu.... Baš fino TIHIĆU, HARISEee, CERIĆU i drugoj eliti koji baš uživaju u svemu. Treba novi CERO da se rodi, pa da otjeramo ove UDBAŠE KOJE KAKVE... LEPO SPAVAJTE.... TiHIĆU DOBAR OVAJ KOMPROMIS... E JESU TE NAUČILI. svaka im čast.
Lloyd si ti ozbiljan ili sej zajebajes?
SAD PONOVO TUZITI SRBIJU I CRNU GORU ZA GENOCID, TRAZITI IZRUCENJE MLADICA U STO KRCEM ROKU I CEKATI ZAVRSETAK KARADZICEVOG SUDJENJA..! NIKAKAV SPORAZUM I USTUPKE BILO KOJE VRSTE PRIHVATIT.......PA KLIN U KLIN I NIKO NEMA PRAVO DA PREGOVARA DOK EVROPA NE PROMIJENI SVOJU POLITIKU PREMA NAPACENOM NARODU U BOSNI I HERCEGOVINI...PA DA VIDIMO KAKO CE SE SVE ZAVRSITI...ALI MI CEMO OPET PREZIVJETI....! NAPRIJED I HRABRO.....!
Lazu! Ja sam pravi Pipo!
Ajde ne kopirajte mi nick,,,ne mogu cestito ni komentarisati vijesti vec nko prije mene uzme nick. BIH4EVER
Prekinuti ugovor o slobodnoj trgovini sa EU, suspendovati svaki razgovor o potencijalnom EU i NATO clanstvu, uvesti vize za EU gradjane, oporezovati dodatno strani bankarski sektor sa recimo 50% vecim porezima, oporezovati dodatno za recimo 40% strane kompanije sa podrucja zemalja koje imaju vize za BH gradjane.