Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo teladi ! Prepirete se oko necega sto je bilo prije 30 godina a ne vidite da oni koji VAS hajcaju su u TALU sa onima na koje VAS hajcaju ! A i jedni i drugi sve bogatiji !
Treba ih zakonom zastiti, nema ih vise od 40
Kad u centru Beograda ponikne dzamija i kad vjernici nakon molitve petkom izadju iz nje bez da im bilo tko ista pogrdno i uvredljivo kaze, smatrat cu pomakom i katarzom srpskog naroda. Sarajevo je Jerusalem Evrope!
Postoji Bajrakli džamija, u centru grada, Gospodar Jevremova 11 i muslimanski vernici nikada nisu imali problema. Okani se ti Beograda (koji je, kakav god da je, metropla za ovaj deo Evrope) i drži se svoje mahale.
Beograd je nekada imao 270 džamija i mesdžida, a onda je taj broj mijenjan kroz historiju i političke okolnosti, nekada je bilo 50 a nekada 16. Ostala samo jedna, Bajrakli. Za tvoju informaciju, jer očito je pristup jednostran, u metropoli Beograd je ta Bajrakli džamija zapaljena 2004. Možda nisi bio rođen tada pa ne znaš. Uhapšenih i osuđenih: 0.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je naš grad i običaji, reče Borka, upali auto i ode za Lukavicu, "sa svojima". Prodali ste vi Borka vaš grad, prodali i izdali, nema više...
too many, too many!! danger!
Ima dobre prasetine i masni zena
Da li je ova crkva bila zapapjena, minirana i poslije bagerom prenesena kamen po kamen na neku deponiju kao dzamija u Banja Luci? Pitam za druga iz I.Sarajeva? Mislim da nije...
Nikad njoj nije prijetila opasnost ni u ratu ni u miru sa strane Pofalica, nego u ratu sa Grbavice i ostalih mjesta sa brda odakle je granatiran cijeli grad. Eto samo da se zna.
Jeste poslije rata, zapalio ju je Srbin Nedeljko Dragaš.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sretna krsna slava..
Svetosavska sekta nema veze sa hrišćanstvom.