Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e fato prvo se moras odreci svoga prezimena orlovic jer sramotis casnog srpskog viteza koji je pogino na kosovu polju pavla orlovica a onda tak jadna izmanipulisana od pojedini tzv bosnjacki politicara koji preo tvoji ledja kupuju politicke poene umjesto da uzmes pare jel dobijas 100 puta vise nego sto zemlja vrijedi sama sebi pakostis jer crkva ce biti premjestena samo 10 metara od tvog imanja mislim da se tvom pretku pavlu orlovicu prevrcu kosti u svetoj srpskoj zemlji kad vidi sta su mu potomci postali i jos nesto tzv bosnjaci su sagradii puno vise dzamija na srpskog gruntovnoj zemlji pa to nigdje neforsiraju nego samo manipulisu ovom ubogom staricom koja ni sama nezna sta je
Ovo je samo jos jedna prevara nad staricom nanom,Lopovi kupuju vrijeme i cekaju naninu smrt.Nemoze se da rijesi sa pogancima kada ljudi imaju presudu u rukama a kako ce bez presude.Gdje osteta za razna ponizavanja i koristenje bezpravno zemljiste.......Prokleti bili vjecno....
Nema presude genocidnoj nacistickoj srbskoj crkvi???ovo nije normalno!krvolocnici popovi srbski taroristi napravili crkvu u avliji jadne nane Fate i koja se vec godinama bori da je maknu iz svoje avlije i nema presude,znaci da krvolocna primitivna bagra srbskih ubica moze radit sta hoce???TREBA rpesuda i da se ne ceka vec odmah maknut tu krvavu crkvu iz avlije jadne Nene Fat!!TREBA opet tuzit i da se vise takve stvari ne djese!Kak mi krmak debeli i lopov s laktasa prihvatio da mu neki Bosnjak napravi dzamiju u njegovoj krvavoj basici srama na Dedinju? BiH4EVER!
@pipo i sve ostale komentatore sa-x Molimo sve ljubitelje fuzbala i politike da se pridruze ovoj cestici nasem slavnom pipi-4EVER i pozelimo mu birucetnu Novu Godinu( Moze i hidzretsku jer ce mu DEDO HIDZRO dati paketic umjesto DJEDA MRAZA) sa pjesmom: ZELIMO TI PUNO SRECE I CVARAKA PUNE VRECE PA DA KRKAS KAO VRANA TRISTA SESET I PET DANA...!!!! On to zasluzuje jer je najupornija i najveca b u d a l c i n a koja pise komentare u redakciji sarajevo-x-a Hajde da vidimo KOLIKO VOLITE PIPU-4EVER..
Nane, mjenjaj advokata ko Boga te molim !
gledaj lazova: \"On je dodao da u ovom slučaju nije potrebno donostiti sudsku presudu jer je ranije postignuta vansudska nagodba ..\" a onda vjeruje (nada se) : \" Fahrija Karkin kaže da vjeruje u dogovor ..\" Pa sto onda nije potrebno donositi sudsku odluku kad ti samo vjerujes (nadas se) ???????????? Fahrija li Fahrija... koga li ti branis da mi je znati?
Luda nana,ja bih uzela lovu