Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/watch?v=vLT7bmhkAj8 Zene ne ratuju s`oruzjem nego rijecima.
Bila sam jedna od korisnica programa i drago mi je da sam imala priliku. Ovo je jedno potpuno novo organiziranje i djelovanje zena, koje su imala mogucnost,d a medjusobno razmijene iskustva i prenesu znanja jedne drugima. Cinjenica je da zenama istovremeno moze da funkcionise i lijeva i desna heimsfera, pa mogu jednako uspjesno da vode i \"kuhinju\", budu dobre u krevetu, ali i da budu uspjesne poslovne zene, za razliku od muskaraca, koji us dobri samo u jednoj od nabrojanih stvari, druge dvije uvijek trpe.
Zenama je mjesto u kuhinji i spavacoj sobi
Eeeee ... 20 godina ne vladine organizacije poput ove s..eru o prijedlozima, stanju i koje kakvim budalalucima... a ništa ... ni-šta ... Eeee kako bi nam se Tito sad smijo !