Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzaba mu lagati,kad je istina na strani zrtava,a most je ponovu tu i stoji kao simbol,Kao feniks se digao,i pokazao da oni koji su pokusali da ugase simbol ovoga grada nisu pobijedili.
dobro vi bošnjaci ste pobijedili, samo što je čitava zapadna strana grada hrvatska.. velež je najdugovječnija izbjeglica rata, još uvijek u vrapčićima, s tendencijom da se nikad ne vrati pod bijeli brijeg :)
prascaton mater ti ja j.ebem u picku eto nako
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Nek' je proklet onaj ko ga je srušio !!!
A znamo ko je!
j... vas mostovi.. da smo mi bili pravi agresori, bošnjaci ne bi nijednu pušku dobili iz islamskih zemalja, jer jednostavno kao pravi agresori ne bi dozvolili da se neprijatelja naoružava..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
čuj snimio rušenje,jesil to znao kad će se srušiti i i jel to na granati piše da je poslao Praljak
" Ja pogino' nisam ni umro ni pao samo sam morao skociti dole, nastavicu tacno tamo gdje sam stao izronit ce stari za one sto ga vole"
@prascaton dečko, tema je o čovjeku koji je snimio rušenje Starog. A, da, pardon, ti pričaš istu priču na svaku temu. Moj bed :/
zivio praljak most je sad stariji
U ratu nikada nisam bio u Mostaru, ali sam bio u Sarajevu i tu sam i dan danas. Kada kao pripadnik "Bivše neprijateljske vojske odem u "Istično Sarajevo" ne osjjećam da sam prešao bilo kakvu crtu. Kada kao "turista " šetam Mostarom tačno znam da sam koji je koji dio i gdje nepoželjan i da sam došao na mjesto gdje bi mi najradije odrači kožu sa leđa!
@makimax Nisam nikad izjavio da sam Musliman 100%. Pa ja sam ti Muslimanski Posrbica, ali sigurno nisam sta puno popularan kod "patriota BiH", kod nijh je "pravi" Bosanac onaj koji nosi "Bosansko" ime i prezime.
zato sada mi njima pisamo u more na koje idemo samo preko dana
ja bih pitao sve mudžahedine koji su ratovali u bosni preko čijeg teritorija su došli uopće u bosnu (ili su pali sa neba).. također bih iran, tursku i sve islamske zemlje pitao preko čijeg teritorija su slali naoružanje svojoj braći muslimanima u bosnu (ili je i oružje bošnjacima palo s neba).. koji bošnjak mi odgovori i dokaže da to nije bila hrvatska, pojest ću govno kod vječne vatre..
ne pravi se pametan, svako normalan zna sta se desilo u Mostaru i svjestan je da su osudjeni krivi. A ti i jesi zasluzio da pojedes govno kod vjecne vatre
nisi odgovorio na moje pitanje: preko čijeg teritorija su bošnjaci dobivali svo naoružanje koje im je stiglo i preko čijeg teritorija su mudžahedini stigli u bosnu? da smo mi bili pravi agresori ne bi ni jedna puška onda došla iz islamskih zemalja vama u bosnu..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nedavno osvanu studija da smo mi Bošnjaci jedni od najtolerantnijih Muslimana na planeti. Šta nam to vrijedi kad živimo pored najnetolerantnijh Katolika i Pravoslavaca na planeti. Dokaz, 1992-danas dan.
Zato katolike i ortodoksne treba izbjegavati u širokom luku. Čak se ne voziti ni kroz njihova sela i gradove u evropu ici avionom.
jadni bošnjaci, netolerantni katolici ih zbrinjavali, hranili, oblačili.. dozvolili da svo naoružanje preko vlastitog teritorija slobodno ide jadnim bošnjacima, kao i mudžahedini.. baš smo djubrad netolerantna..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
sada znam definiciju agresora.. agresor = onaj koji hrani neprijateljski narod, prima ga u izbjeglištvo, šalje naoružanje neprijateljima, dozvoljava preko svog teritorija da se odvija kompletna komunikacija neprijatelja sa svijetom, itd..
Dragi prijatelji Srbi i Hrvati, jel moguce da je Haski tribunal u pravu kad vama godi presuda a da nije u pravu kad vama ne godi presuda ? ne vidjeh da ste se bunili kad je bila oslobadajuca presuda za generale, a sad sud nije u pravu ? To mislite da muslimani imaju privilegije neke, kao evropa favorizira muslimane ? siguran sam i da je Naser trebao, ali nisam mu ja sudio, moje je da kazem da je cinio zlocine... Trebaju svi odgovarati jer oni zlocine nisu cinili u nase ime ( koji god narod bio), svako ko je ubijao i protjerivao civile, pravio logore, treba u zatvor i treba se od njega ogradit, a mi nevini da zivimo i brinemo kako napredovati... LjubaV za sve pozzitivne ljude :D
Ja sam Srbin i meni ce pravo goditi kada osude, Mladica, Karadica i Seselja. Jel Seselj osudjen? Znate li da je Seselj rodjeni Sarajlija, Bosanac, ima IQ preko 150, najmladji doktor nauka bivse Jugoslavije, al nazalost fasista, teski paranoid i sto je najsramije za nas Srbe, zlocinac.
@Copernicus pa ti jučer bi musliman
Bezdušni idioti ga porušili,ali srećom opet je tu,i opet je simbol grada Mostara,i jedan od simbola Bosne i Hercegovine!
jedini most na svijetu koji razdvaja umjesto da spaja.. oni koji žive u mostaru znaju šta pričam..
Možda je tako,ja dole ne živim,i nisam upućen,ali ono što znam,to je da je ovaj most bio i ostao,jedan od simbola naše zemlje. Pomalo je i tužno to što pominješ da razdvaja..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa vi sad idite kod agresorskih ustaša na more! Niti jednom Bošnjaku patrioti ponos neće dopustiti da ostavlja pare agresoru, samo će izdajice ići.
začudo, bošnjacima nije smetalo kada su dolazili kao izbjeglice kod ustaša na more.. i pritom bili nahranjeni, obučeni i toplo primljeni od agresorskih ustaša.. na svoje oči svjedočih..
U Hercegivini su Hrvati prije nekoliko dana srusili spomenik Partizanskoj jednici iz WW2 koji su vecinom bili Srbi i Hrvati. Zbog ove cinjinice ja imam svo pravo i savjest da zovem te "nacionalno opredjeljene Hrvate" iz Herceg-Bosne SKUTORIMA. Toliko o fasizmu i ustaskim pristalicama.
Ma tu Hercegovinu i agresorsku Hrvatsku treba zaobilaziti u širokom luku. Jadan je onaj Bošnjak koji ode na more kod ustaša.
@makimax Hrvatska nije ni blizu onog što je nekad bila, nego se ovi bosanski hrvati kurče nešto, k'o i uvijek.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čitajući presudu sudac danas potvrdi da je MOST bio legitimna vojna meta, jer su ga koristili pripadnici Armije Republike BiH.