Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brz oporavak bolesnim. Dugo zdravlje i pamet zdravim
Kakva je ba ovo propaganda. Necu se vakcinisati, a pogotovo necu dozvoliti da me stave na respirator, jer je to kraj za vecinu ljudi.
@MH1 Treba promijeniti odnos prema onim koji neće da se vakcinišu.Kad dođu na pregled i ako su pozitivni,dati im terapiju i poslati kući.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Je li da se vakcinišemo ovom starom ili da čekamo ovu protiv omikrona?
nedaj se Fudo... duga noć je pred tobom.. gornji i donji vakuf su uz tebe
Hahaaahaa, ja se spremam za gamu, kad omikron napade hahaaahaaa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
01.12.2021
Prijatelj, antivakser - ubijao komentarima, odjednom - sin dobio stipendiju za Austriju, a on i supruga - Pfizer. Treba li jos sta da se doda? Btw, ovaj doca ima malo kila viška, pravi primjer zdravlja.
A hajde klix malo objektivnosti i pisi kako je pao zakon o VTP ili vakcinisan,testiran,prebolio..bravo jedno veliko za gospodina Irfana Ajanovica...sad tu se umjesala EU I SAD i ucjenom pokušavaju stvoriti pritisak da bi se usvojio zakon al čudan je nas prkos i inat u nama silan Bosanski..bravo za sve Bosance i Hercegovce.
Gledaj ti komentare, plaše se kao da će vječno živjeti
Ne trebaju pozivati, oni koji su se htjeli vakcinisati, vakcinisali su se, oni koji nisu do sad, ne planiraju nikako. Samo kad dođe 5 do 12 onda se kuka..
Svi hoce vakcinu ali vakcinu koji pruza imunizaciju u pravom smislu te rijeci. Vakcinu gdje je dovoljno jedan serum, vakcinu od koje se ne moze prenositi zaraza, vakcinu od koje se ne umire a ne vakcinu od koje slabi imunitet i koje ce se davati bezbroj i u nedogled.
Pa daj nam napravi takvu seljačinooo jedna
1. Agencija za lijekove nije odobrila još nijednu od vakcina. 2. Ko preuzima odgovornost u slučaju bolesti? 3. Neću. Imam pravo jer i vakcinisani prenose virus. 4. Ne vjerujem ni političarima, ni prodanim ljekarima a još manje kriminalnom štabu. Oni sebe privatno vakcinišu vitaminima.
koliko vidim ovidoktori sto rade sa covid pacijentima nose maske n95 samo,u uputama tih maski decidno pise da ne zaustavljaju viruse,
Ima li još koja slika Semira Hukića? Brz oporavak čovjeku želim da se razumijemo. Kontam sad vri od pacijenata ono više osoblja i alarmantno? Napušite se ku..a.
1. razred osnovne
Trenutno u EU najviše obolijevaju i umiru upravo bockani. Zato i demonstriraju ljudi. Va..ine su opasne i ne djeluju. Da su ok svi bi trčali za njima bez reklame.
Stvarno? Daj neki izvor za to?
Joj propagande Hvala lijepo,ali NE !!!!
Stani malo. Novi soj izasao vakcine vise ne rade i nisu ucinkovite. Zasto davati ljudima vakcine za alfa ili beta soj???
nadam se da ce ljudi shvatiti jednog dana da je ovo sve laz i prevara al haj.. mediji su ih uspjeli ubjediti suprotno od toga.. vrijeme ce da pokaze pa ce se kajati al kasno ce biti
Hajde molim te objasni zašto i odakle to tako znaš? nemoj samo molim te neke priče kao moja tetka radi u apoteci, gledao sam na TV Valentino kako vozač kamiona iz Amerike kaže da nema korone il tako nešto slično. Il radiš li ti kao Virolog?! onda objasni kako se protiv Pandemije inače bori
Dragi pacijenti hvala na upozorenju, ali podaci iz zemalja sa 80%, 90% i vecom vakcinacijom ne govore u prilog njihovoj ucinkovitosti. Izrael je vakcinisao sve sto hoda pa muku muce i sad. Singapur, Gibraltar, Irska, Velika Britanija, svima se desava eskalacija slucajeva.
U Izraelu danas oko 400 oboljelih i 3 mrtva, u Bosni 900 - 40.