Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva ba covid free zona. Ne lazite narod vise. Imamo zarazenih vise nego i jedna drzava. I sam sam bio zarazen i imao probleme 3 dana. Ko god kaze da ne vjeruje u covid treba ga nabit nogom u guzcu da odleti 5 metara!!!!
@mlrnes Znači živ si i imao si "probleme" čitava 3 dana, pa ja duže bolujem od prehlade
@mlrnes hvala Bogu dobro si samo je to vazno.
Bio na Vlašiću ovog ljeta. Nikad više. Beskrajni nizovi vikendica jedna uz drugu, Zgradurine hotela, kamioni, bageri, beton. Nisam imao gdje ručati jer ništa ne radi osim par rupa sa brzom hranom. Priroda je potpuno uništena a kilometrima okolo nema šume, vide se samo novi putevi za novu (vjerovatno bespravnu) gradnju.
@kolorit vjerovatno si promašio planinu, nisi ni bio na Vlasicu!!!
Drug, to je BABANOVAC. Samo jedan mali dio Vlašića.. Idi do Galice, Relej, Devecani pa ćeš vidjeti pogleda i divote
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Napravite normalan ski lift, dosta je sidra bilo
I zapamtite:Ne postoji objekat koji je sagrađen gore na poštenoj bazi iza ZOI 84!Sve go lopov i kriminalac!Imaju i dokazi za ovu tvrdnju,ali jedan drugog štite,kao i na svakom drugom pedlju ove napaćene zemlje
Tajkunizacija vlašićkog platoa je zapravo počela krajem osamdesetih godina,a intenzivirana u godinama poslije rata.Vlašić je trajno uništen nesavjesnom gradnjom potpomognutom od kriminogenih struktura iz SDA i HDZ.Arapi su sve prisutniji,kao i oni koji su trebali oprati pare iz mutnih rabota.
Mozda jeste covid free, ali zato nije papak free zona
Covid-free. Yeah right. 🙄😁
Mnogim se ne dopada sto govorim, al stvari su jasne. Il sve otvori i potom suti, il poduzmi mjere protiv -zimskih okupljanja. Ono...hajmo popustit malo za praznike i odmaralista, uz mogucnost da potom zatvorimo sve, je igrarija i maltretiranje. Izabrati jedno!
Racija free zona....
Ako narod i drzava zele prihvatiti rizik, nek se otvori sve al nemoj onda nakon mjesec lokdauna vakih i nakih. Ako ne zele rizik, onda zabraniti sva novogodisnja okupljanja, i zabraniti dolazak turista iz drugih zemalja bez obzira na testiranja. Iz Srbije ce se ulaziti ali zabraniti hotelima da ih primaju.
Ljudi iz raznih mjesta, danima na jednom mjestu ne cine kovid fri zonu i takvih okupljanja ne smije biti. Ide i gripa ( komplikacije za zdravstvo, testove i nove mjere ) i ne treba nam da su danas puni hoteli a sutra prazni tramvaji pa ulice. Vlasnici odmaralista se bore, ulazu novac u zastitu, puno su pogodjeni, razumijem ih ali stanje je kakvo jeste. Treba ozakoniti da im se nakon normalizacije stanja kompenzira dio gubitka kroz smanjenje poreza.
Ovi folovi sa covid free zonom su mogli proći prije šest mjeseci
Rijec kvalitet i kuce na sred staze (doslovno) ne idu zajedno
Kakva free zona i gluposti. Upravo ovakva mjesta su zarista zaraze.
Ma lako je napraviti covid-free zonu! Samo se praviš budala i ne testiraš dok traje sezona. Tako je i Neum uradio.
Hotelijeri sa Vlašića prvo moraju na intenzivno obrazovanje i školovanje za posao kojim bi htjeli da se bave. Sva moja iskustva gore su čisti mediokritet koji nikad neće privući prave goste s parama, samo nabildane morone.
Druže malo ko iz grada je uposlenik objekata na Babanovcu. Sve je to iz okolnih sela. Odeš u Eko-FIS popiti čaj, čekaš 15min konobara, pa čekaš još 15 min da donesu čaj. Premalo ih je, a oni što imaju neću da komentarišem o njihovom općem bontonu i ponašanju :/
Bager zona.