Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek je zasluzio doktorat iz hidrologije. Uspio je izmijeniti vodotok Radobolje da bi sebi prosirio ranc u Mostaru. Nije sala izmijeniti tok rijeke iz njenog visestoljetnog korita. Ne moze to svako.
@namjenskiindustrijac ne volim covica jer je krimos, ali vi muslimani mi stvarno niste jasni. Palite se tu ko sibice, a mislim da nema nigdje vise bezvrijednih diploma po glavi stanovnika nego u pet muslimanskih kantona federacije bih. De prvo pocistite u svom dvoristu.
@Kapelan kako misliš "muslimani"? Jel' ja tebe trebam zvati katolik?
PRIKAŽI ODGOVORE (53)
Kakav je to on doktor nauka, kojih nauka, kakav je to on naučni djelatnik, kakav je to on akademik, čime je to on doprinjeo nauci ??? Uz sve to (nažalost nedokazani) lopov i glasni propagator najnazadnijih fašištikih i nacionalističkih ideja (ovo sada glede tzv.izbornog zakonau BiH) !!???
Što je više kleveta i laži Dragan nam je miliji i draži. Hajmo trolovi šta se čeka...
Nemam kad čitati. A šta dr. Čović liječi?!
https://dialogos.ba/2017/11/09/matica-srpska-1825-bosnjaci-zive-izmedu-drine-vrbasa-save-dalmacije-i-huma/
Draganče da doktorira islamske "nauke" i oma će biti prihvaćen...
Tako ti je to kad su fasisti na vlasti, sebe rehabilitiziraju itd.
došo ćova u biro za nerad i traži poso sa oglasne table, uposlenica mu kaže da za to treba fakultet.Kaže ćova da ima ali kad ga je pitala ista koji,ćova reće,, ne znam kad mi stalno djele te diplome,,.
Pa nije on tvoj šef pa da nema pravi obranjeni doktorat.
to mu je nagrada za UZP i pomaganje agresije na hrvatsku 1992-1994. da su bošnjaci pomogli agresiju na hrvatsku (sudeći po ponašanju hrvatske istorijski su pogriješili što nisu) i oni bi sada dobivali diplome u političkom zagrebu.
Robomnikad Veliku grašku su napravili Bošnjaci, ali mislim da su došli tobe i nebi istu ponovili ..
Za dobrim konjem se prašina diže. Tako kaže narod. Međutim ovaj put se digla za kenjom.
ratni zlocinac , pljackas , drzavni protivnik BiH ...pocasni doktorat ??? za razaranje Bosne mozda i vodjenja logora ???
Zao mi ljudi koji su posteno stekli doktorate uz rad i trud i odricanje svega i svacega, a ljiga koristi politickog keca/asa da moze sve. Dok hercegovci klicu njegovo ime, katolici van Hercegovine mu ebu mater. Isto za sve, al ovaj je najomrazeniji, najljigaviji, najodvratniji,...
U zagrebackom Sveucilistu su ocigledno sve same ustase (cast izuzecima), jer samo ustase mogu dodijeliti nagradu jednom nacionalisti i sovinisti tipa Dragana Covica.
Čistokrvni ustasha!
U svejebalištu je sve moguče,Ali ostaje ono UZP za sva vremena.Časni izuzeci kao dotična profa govore da nije sve tako crno kao što se pokazuje.
Doktorat na koju temu? Da li je pristup odbrani slobodan? Živo me zanima doktorska distrtacija i naučni rad na teme:"Kako sam u rat ušao sa prosječnim primanjima a sada imam milione " - empirijska analiza sa podnaslovom i afirmativnim odnosom na naučnu tezu:"Kako sam uspio prebaciti svu pokretnu i nepokretnu imovinu na ime 85 - godišnje tetke - a svi znaju da je to sve moje". A možda bude PhD na temu:"Usmjeravanje rijeke kroz moju zemlju i vikendicu" - geološki osvrt.
Nek' ga cucla Čović.