Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covicu traze te ljudi ispred aluminija
Za mesomax NIJE BOSNA I HERCEGOVINA TZV NEGO JE TZV ENTITET RS I TZV HZ HB TZV JER OD OD 06.04.1992 GODINE ZASTAVA SE VIJE NA EAST RIVERU I IMAMO DRŽAVU, A NE PARA TVOREVINE.MI VOLIMO BIH I JEBE SE NAS ŠTO POSTOJE NEPRIJATELJI.
Hrvatska je sve dobila jer su joj velike sile dale podršku. Mi smo u njihovom entitetu a ne oni u našem. Samo onaj ko nekonta sretan.
Kako je narod nepismen i glup..mi jedini u isto vrijeme imamo 3 diktatora ..glup narod i puno banaka.
Kakva diktatora? Nizasta se ne pitaju.. Tri ikebane
Samo RBiH!
Dodik i Covic su gori od Milosevica i Tudjmana, podmuklo rade na rusenju BiH i otcepljenju, dok im Bakir cvrsto stoji na putu, i opet se nadju licjemeri koji stavljaju svu trojicu u isti kos. Jedan koji se bori za cjelovitu BIH i dva druga koji zele njeno razbijanje.
E jesu dvolični šta ćemo sada hahaha
Sve pohvale za SDA i Bakira koi vam ga ucera ono bas do jaja
Riđobra-GADi koji ''baštini '' MM, Handžar diviziju i njene tekovine, koji pljuje po Bošnjacima antifašistima i koji nikada nije otišao u Veliki park da oda počast kako onima malo visočije ( poginuli borci antifašisti) tako i onima dole žrtvovanim u 1993 g. , ubijenim i založenim mladim policajcima. Naravno stigao je na dženazu da oda počast njihovom krvniku jer i njegov Babo je rekao:'' On je malo zločinac a malo je i heroj''.
Velikobošnjačka i velikoislamistička politika uspjele su da pomire čak i Srbe i Hrvate nakon 90tih i da nadju zajedničiki interes Srbije i Hrvatske u spoljnoj politici. Zbog svije histerične politike sami su upravo zakucali poslednji ekser u mrtvacki sanduk crknute bejha i ubili nadu da ona može dugoročno opstati. Da je samo jedan od ostala dva naroda uz Bošnjake to bi bila druga pjesma.
Sta ce BANDITU smetat, Bandit je to veci od talijanskih.
Hrvati su kamenjarski Srbi, a Bošnjaci su poturčeni Srbi.....uglavnom svi vuku srpsko poreklo.
Da mi je docekati dan da se Hrvati i Bosnjaci sloze u bilo cemu. Mislim na legitimne Hrvate, Coviceve! Pa makar o tome da je Vranduk smor!!!
Stanje je takvo da svakom ono što je držao na kraju rata. Nitko nije kriv "većinskom narodu" što ih se ne pita izvan njihove 23% džamahirije
@ABBLI ... Sila protiv nenaoružanih, masovna ubijanja, logori, paljevine, progon čak i onih Bošnjaka koji su pristali biti lojalni... Eto, tako ti je nastalo to sa čim se ti ponosiš
Čović=gnjida🤣
Samo Hrvati mogu spriječiti pripajanje Republike Srpske Srbiji. Mi sami to nemožemo. Hrvatska neželi Srbiju na Dvoru na uni. Hrvatska je sve dobila jer su joj velike sile dale podršku. Mi smo u njihovom entitetu a ne oni u našem. Samo onaj ko nekonta sretan. Samo oni mogu spriječiti raspad Bosne i Hercegovine ili je definitivno podjeliti. Ako se nema namjeru ići u veću Srbiju onda treba raditi na dobrim odnosima sa hrvatskom.
@Probudisee Šta poturiti. Pa cjela USK bi sad radije bila u EU nego u Federaciji. A izbjeglice neka se onda u Banja Luki skupljaju.
@ficfiric Alija je uvjek pregovarao smao sa Srbijom. Krajem 94 samo što nije potpisao za ostanak u Srbiji. Muhamed Filipović zna pojedinosti. Sarajevo uvjek više teži BEogradu. To je za bošnjake najgore. Sad Erdoan pravi autoput za Beograd a ustvari samo spaja RS sa Srbijom.
Samo Hrvati mogu spriječiti pripajanje Republike Srpske Srbiji. Mi sami to nemožemo. Hrvatska neželi Srbiju na Dvoru na uni. Hrvatska je sve dobila jer su joj velike sile dale podršku. Mi smo u njihovom entitetu a ne oni u našem. Samo onaj ko nekonta sretan. Samo oni mogu spriječiti raspad Bosne i Hercegovine ili je definitivno podjeliti. Ako se nema namjeru ići u veću Srbiju onda treba raditi na dobrim odnosima sa hrvatskom.
SAmo budala nevidi kako su Srbi dobri prema Hrvatima, nema napada. Jer znaju da oni odlučuju.
Čović je standardno licemjeran. S druge strane, nedostatak reakcija na SNSD deklaraciju kao sve ove reakcije na SDA deklaraciju, najplastičnije pokazuju kako su HDZ i SNSD deklaracije irelevantne škrabotine bez ikakve težine i kao takve, očito i ne zaslužuju reakciju.
@Marize A ja ne čitam deklaracije što jes' jes'... Nego, jesi li ti pročitala sve to... Alijinu, SNSDovu, ovu SDAovu? Ili si čitala samo ono podvučeno?
@Marize, zbog koje deklaracije je izbio rat? Kako je tekao taj put od deklaracije do rata?