Komentari (214)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E u pravu si.sta ce meni kao hrvatu izmjena izbornog zakona.meni je i sad isto i kad je covic bio predsjednik.samo ce covicu biti bolje.daj vece place ili nesto uradi prvo da ljudi ostanu u državi
Halo 300 000 zahtjeva u Njemačkoj ambasadi a vi nastavite sa ovom politikom, još malo pa nas neće biti ni milion koji će činiti penzioneri i političari, baš me tad zanima kako će se ghuzonje neradnici uhljebi finamsirati
A sporazum iz Čekrmidžića, na taj si zaboravio.
Jedni su vec proglaseni genocidnim a drugi pripadnicima UZP-a, trebalo bi svaki put medjunarodna zajednica kad se uskurche, lupiti po njusci i spustiti na zemlju 😁😁😁
Čuj, opozicija! Borba ko će uzeti nacionalni glas. Vrlo je slična opozicija snsd-u u rs.
e da mi je bit' ugrožen ko rvat i svaka ćas adminu što mi briše komentare
To sa federalnim jedinicama idi traži kod Mate Bobana i Praljkovića! Možda te počaste Praljkovačom. Zakon isti kao u Hrvatskoj i EU ili se sve vrača u početni položaj oz 1991. god.
Pa imate Hrvatsku, sto tamo ne odete.
Pa ima li i jedan normalnu facu.Sve nekakvi poluljudi, neandertalci.Šta je ovo?
Boze sacuvaj da meni kao Bosnjaku treba ikakav bosnjacki entitet. Ne trebaju mi nikakvi torovi. Torovi su za ovce, ne za ljude. Covicu malo sto je skrenuo tok Radobolje pa bi da i ostala prirodna bogastva prigrabi sebi. Nacionalni lideri zele svoje teritorije u kojima ce pljackati a pri tom mi jos treba da im se divimo.
Mozes ga gospodine konstituelni samo Po....i
Najstarija je RBiH, eto mi se pozivamo na nju, šta sad???
Pa sapun,cesalj...
...laštilo???
Hajde nek neko jos nesto prozbori. Izgleda da su vam gace spale koliko vidim. Me moze te na dvije stolice. Morate se odlučiti. Puno htio malo zapoceo.
Hrvati trebaju da na sledecim izborima masno podrzaju HRS i konacno skinu kriminalni i nesposobni HDZ i njihovog lidera Dragana Covica jer taj covjek prvestveno gleda samo dobro sebi i svojoj stranci njemu su prava hrvata u Fderaciji na 101 mjestu.
Slaven Nosferatu Raguž