Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hehehe...Pe-deru,kako si kreno,otjerat češ svoj narod iz ove države.... ko tebe šiša....:)
e ako ona mutavica postane premijerka selim iz drzave. ako ne dadnu kukica ili lijanovica, blokirajte i nju i cao. ni ne treba nam ta institucija.
A trenutni njegovi sljedbenici iz Hercegovine su spremni na izdaju i središnje Bosne,jer ako pozivaš na nestanak BiH šta će biti sa Hrvatima sjeverno od Mostara???ma je.be se njima za tim fenomenom,st.oka ostaje st.oka
izaberi Milorade Čoviću, ili ga podrži u Vijeće ministara ili će da ti dođe za predsjednika NO EPHZHB, pa ti prekine dotok novca...... Jao kako te Slavo g..i, dokle je došlo da između mržnje prema Lagumđiji i \"SDP\" i tebi (koji si srozao Hrvatski narod na prosjački štap za privatni interes)Hrvati počinju navija ti za SDP.
JUGOSLOVEN ČIRILAŠ KAO HRVAT NA PRIVREMENOM RADU U HDZ BiH.ČOVJEK JEDNOUMLJA I KRADEZEOVSKE POLITIKE U ZADNJI PROPALI 20 GODINA.STRANKA KOJA JE HRVATE ISELILA SA 2/3 TERITORIJE BiH.NAJBOLJI PRIMJER JE BOSANSKA POSAVINA.
Mafijaš i lopov koji mrzi BiH kao i Milorad Dodik.HDZ i SNSD treba poslati u vječnu oporbu i takvim rušiteljima BiH zabraniti obavljanje politički fukcija doživotno.
iskreno,od sveg srca,zamoljavam gospodina čovića i gospodina ljubića da podnesu neopozive ostavke na sve zapovjedne dužnosti hrvatskog naroda! pustite da se borimo ko ljudi i institucijalno.dozvolite nam da izrazimo svoje mišljenje.ne tjeraj te nas da se vraćamo gdje smo bili.ne tjeraj te nas na ono na što nas tjeraju turci.dozvolite da se sruše hrvatski klanovi,dozvolite nam da smo sila kako i jesmo.oslobodite nas svoji osobni okova,dajte da nas vide,čuju i upamte.ko svoju posljednju zapovjed zapovjedite da budemo ono što jesmo.nema eskalibura i neće neki malac mač da iz stine vadi.sve je jednostavno.zlajazogulu je uzjaho konja kojeg krotit nemože,suljo je je poreko sebe i sakrio se.pustite nas da se poredamo na bojnom polju,pustite nas da priču završimo.svi su sigurni i svi su spremni.kakav je smisao daljnjeg oduglovačenja.svaka je hijena namirisala hrvatsku krv.zašto je smećati,nak navali.ako nam kažu da je kukić,lijanović,komšić,jurišić mi,a mi ušutimo, suljo je pobjedio.
covic koji je se izjasnjavao kao srbin do 96g. sada veliki hrvat!???? on ne moze predstavljat dva hrvata na papiru a kamoli hrvate u bosni i hercegovini!! sve dok bude nacionalizma u BiH vladat ce ovi lopovi @CRO glup si j3ß0 ti COVIC mamu i cijeli tovj mostar
ma boli njih ona stvar. sad ce godisnji, dalmacija ceka, a sa dalmacijom i hrvatice koje daju za dz. sad ce i moje dvije sedmice. jedva cekam. MAKARSKA!!!!
Nema nas nigdje
PAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ORAAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO PAAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SIKTER COVICU.....TI MALECCKI SERVSKI GLLAVICU....!!!
Pa sta je ovo njemu borjana pu...s..i..la pa je ovoliko gura ili je bilo sta vise od toga
Gdje si CRO,,dobro je kad si ziv.Ima li vrucine u Mostaru?
Tacno. Potisujem. Problem je sto u ovoj zemlji postoje skrivene agende koje blokiraju i ne daju ni koraka naprijed.
nabijem te CRO na q.u.r.a.c. iz stolnog bosanskog grada Mostara.
joj kako mu je krivo. on bi sad najviše volio sve njih pobiti :D ali ima jedna pjesma mada nije u mom fazonu ali je taman za ovu prigodu. Plačite sa mnom jesenje kiše život se nastavlja. xD
CRO javi se bez tebe je žalosno