Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
_"Čović: Za mene je partnerstvo s DF-om završeno" Hej, glumac, pa Željko je vas napustio! Ponašate se kao djeca u igraoni, otimate tuđe igračke, gurate se, izmičete stolice, podapinjete, a Željko se ne zna tako igrati.
@kiksi7, Željko je želio poštenu igru, a ne prljavu. Ako neki dječak upadne u loše društvo, može postati loš kao i oni, a ako ne želi postati loš, napušta ih. Vjerujem da Željko želi dobro BiH, ali, nije imao potporu, jer je više onih loših dječaka. Pa, pitanje ti i nije baš ok. Šta misliš kako bilo da su svi dječaci loši?
E čuj "Lično mislim"?? Zar ne misliš "osobno"? Pazi da ti se i ruka ne vrati na ćirilični potpis,Moglo bi doći do nacionalnog debalansa.
klix sve prevodi na bosanski..ima izjava kolinde koja prica hrvatskim a oni su ovdje sve na bosanskom napisali. -.-
ENES HAJDAREVIĆ LOPOV! MH COMPANY KRIMINALNA FIRMA!
Mislim da je krajnje vrijeme da se izvri opća deratizacija na svim nivoima vlasti.Potom masovna sterilizacija da se gadovi više ne kote..
"Ono sto pokusavaju napraviti". Nemojte pravit' nista, belaja vam. Dosta ste napravili.
Jadan ovaj napaćeni narod koji je svakim danom sve više napaćeniji!
smradu jedan....nemas ti sta govoriti da si zavrsio sa df-om.......tebe je df odjebao kao staru krpu.........znam te iz gimnazije.
to obraza nema a guzici se ne boji
DRAGAN ČOVIČ OSUĐENI KRIMINALAC
Cuj nepristojna plutajuca mina hahahahahha kakav idiot !!!
ja koji si ti glumac pa bolan kako te bolan nije stid kad radis kako ti dodik kaze
ko te jebe skote
Gmaz!
Nije mi jasno sta ti hoces kretenu jedan pa DF je osvojio vise glasova od HDZ-a na izborima i trebao se tako od pocetka i ponasati
Zasto ovo (Chovich The Djubre), ne dijeli celiju sa Alijinim Malim. Recimo, na Golom Otoku. Jos bolje u Sibiru. Da nam manje smrde. Mi ih izabrali! Znaci da smo gori od njih!?
Ma mi Bosanci nikada nismo znali voditi drzavu, treba nam nekoga dovesti napraviti posebno odjeljenje na sudu i u policiji od ljudi sa strane napraviti zatvor i napuniti ga politicarima.