Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U NATO SMO TREBALI UĆI JUČE SVE OSTALO JE NEBITNO
zivjeli ratni profiteri i njihovi uhljebi...dole narodi...
@sabane Sjetite se ovoga kad sljedeći put budete kupovali Janu, Jamnicu, Dukat, Ožujsko, Karlovačko! Sve ovo finansiramo mi koji kupujemo hrvatske proizvode. Budite pametni dovoljno pa kupite Tešanjski Dijamant, Oazu, proizvode Milkosa, Zeničke mljekare, Tuzlanske, Sarajevske, Banjalučke pivare.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mislim da nema niko u BiH a de nije skonto da je ovaj lik Srbin na platnom spisku Rusa
@The Maniac 1987 a Dodike je Hrvat jeli tako?? Da mi je znati razloge.
@The Maniac 1987 ... Svuda u svetu, a naročito valjda u ovim balkanskim zemljama, možete na dva načina da se odbranite i održite u struji života i da ljude prisilite i da vas poštuju i poštede. Prvi je: da stečete toliko novca i sigurnih dobara da vam niko ne sme, i ne može ništa. Drugi je: da pokažete takvu ravnodušnost prema novcu, vlasti i svakom društvenom sjaju i uspehu da vam i opet - ne može niko ništa! Ivo Andric.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prijavite se za brzi i povoljni kredit s 3% kamate. nudimo internetsku uslugu 24 sata uz uslugu dostave kredita od 4 sata. kontaktirajte nas danas za vaš kredit putem e-maila: [email protected]
pa Čoviću,kako vidiš niko te ne podržava.niko te ne simpatije zato što si đubre.Pa se matere ti nemoj da se oglašavaš.nebitan si skroz.
zohar zastar krimos, lupa eu vrijednosti i ode slavit 9 januar....
Budi ko PRALJAK aki imas damu,..
Ko je ovaj?
Pa ja tebi starkeljo da je fotelje a Nato put nek čeka samo si se zeznuo nema mandatara bez ANP-a.
Sjetite se ovoga kad sljedeći put budete kupovali Janu, Jamnicu, Dukat, Ožujsko, Karlovačko! Sve ovo finansiramo mi koji kupujemo hrvatske proizvode. Budite pametni dovoljno pa kupite Tešanjski Dijamant, Oazu, proizvode Milkosa, Zeničke mljekare, Tuzlanske, Sarajevske, Banjalučke pivare.
ANP i NATO pa sve ostalo. Imamo Vijeće ministara u tehničkom mandatu, šta je problem ?
Ne dolazi u obzir Čovicu.Prvo ANP pa onda mandatar.Finito.Gotovo.Razumijes?
ooooooooooooo
Mislim da kockoglavi se nebi trebao javljati po pitanju hrvata koje on navodno štiti i obrani od nekoga neznam od koga su ugroženi drugo mislim da je ovaj tip veliki lažov i da je in najveća opasnost za građane BIH.
vi ste potpisali ali nijeKomsic koji odlucuje! znaci je.es vase potpies I tvoju izjavu!
Covic jeste potpisao Sporazum u kojem pise da prvo ide ANP a sve ostalo su tehnicke stvari!!!!
dragane srbine erceg bosna je uz tebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
da se podrzi neko ko javno kaze prije imenovanja da nece postovati ustav i zakone drzave...e to su vam evrooske vrijednosti za koje se zalaze UZP...
Ovaj spiclov je 10x iritantniji od Dodika. Sa Dodikom barem znas na cemu si, ovaj je ljigav do bola.