Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bježao je sanader, bježao todorić, pobjegao gruevski iz svoje zemlje!!!!! Svi su ili uhvaćeni i vraćeni ili će biti deportovani nazad. Doći će veijeme kada će i u Bosni i Hercegovini biti gonjeni i procesuirani oni koji su svojim nedjelima nanijeli zlo i štetu građanima i zemlji Bosni i Hercegovini!
Bravo Archi, ovdje se ne radi o zastiti prava nekog naroda, jednostavno mafijasi manipulisu narodima i tako svima tako nanose zlo. Jedini napredak je na njihovim bankovnim racunima. Sto prije vecina ljudi shvati da im je jedina prava zastita pravna drzava u kojoj svaki gradjanin ima jednaka prava, tim prije ce nam svima zivoti biti dostojni zivljenja.
Čović - odlazeća administracija
Allahimanet Covicu!!!!!!!
Ambasador koga ili cega?
Sa mu je odgovoreno?Da on ne odredjuje legitimnost vec broj dobijenih glasova!:)))
Ambasador čega ili koga je Field? Da li Hamo to mora znati kao potlačeni građanin ove ''halkarsko-minderaške'' zemlje. Hamo je neobrazovan, ne prati moderne ili nove trendove pojma nema ni o čemu...
Izvinjavam se pronašao sam odgovor u zadnjem pasusu.
Torovi su neminovnost na balkanu... Pogotovo kad se zna da ima puno ovaca
Jeli ga upoznao da nas 10% kontroliše pola finansija i iđa trećinu ministar u FBiH, znal Gielda da je Čović u Beogradu sramotio Hrvate, da je Htvatska priznala Kosovo a Čović se drži mišljenja Vučića. Čović je licemjer i uništavač Hrvata i BiH.
Nemoj tako dragane.... I sejdo predstavlja hrvate, jedan posto zna nekad biti veliki broj
Čiji ono bi Field ambasador? Kine, SAD-a, Rusije, Tunguzije...kakve su ovo poluinformacije?
Nesto Covic pravo zabrinute face...nije mu dobro. Nego zasto tacno komsic nije legitiman? Jel nije Hrvat? Jel nije Katolik? Jel nije izabran po vazecem izbornom zakonu?
Dokle ovaj guster ispod stijena.Mrs ...
Ambasador Field moze drzati katedru o BiH ustavu i Covicu i ostalim gelipterima.
gdje god dodje smrdi ko pajcek ...
Odakle mu zastava Herceg Bosne jebla ga ona