Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo prisvajanje institucija jednom, drugom ili trećem narodu, govori o visokom profesionalizmu koji će vladati nakon što se rastale
Podijeliće on sve sa svojim šefovima iz Kremlja.
Treba njima podijeliti nozeve nek se pokolju i podave kravatama.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ma Bake ce dati sve samo da ostane na vlasti a nikakav je politicar. Ova dvojica mu uzmu sve pozicije a on uzme repiratore.
Gdje je lova tu Čova
Bosansko majmune, hrvatsko je u Hrvatskoj.
Do kada ovaj narod u cijeloj BiH misli zivjet u bijedi i siromastvu zahvaljujuci ovoj trojici ?????
Sve se desava sa razligom..vec unaprijed sve dogovoreno...ti meni, ja tebi
šta je UIO? kako on može reći da je to samo hrvacko i da ni sa kim to neće djelit.Jesili ti ikad bakire tako Reko.Ja bi Čovića za presednika sda.
Zmijoglavi uzpovac, pokrovitelj svakog kriminala u BiH, izdajnik države, pljačkaš svega što kontroliše. Eto ti, idiote, kladionica, dosta ti je.
Samo vratiti uio bošnjacima, podhitno!
Bakire naguzi se još da ti ga slože ova dvojica separatista 😡
Avdo Avdić: Ćović sa svojim kadrovima upravlja sa GP, UIO i finansijama, tako što na granici postavlja svoje smjene! Bakir blećak, o čemu on može da pregovara?
Avdo Avdić: Ćović sa svojim kadrovima upravlja sa GP, UIO i finansijama, tako što na granici postavlja x oje smjene! Bakir blećak, o čemu on može da pregovara?
Pobijedio HDZ pa se jos vise okurazio.Kretn🤮
Cuj Covica jest principijelan..IZVINI COVKE NISAM TE PREPOZNO..GOVEDO JEDNO
Radi kladionica UIO.Nema manjina uzima veliki kolač.
Vi što komentarišete, ne znam što spominjete ovu trojicu klovnova, pa nisu sami dojahali na vlast, trebalo bi češće spominjati ove ovčurine i tupane što glasaju za njih!!
Tokove novca u BiH trebaju kontrolisati oni koji najviše uplaćuju i to zauvijek. Dosta ovih kamenjara. Zaslužili su, po onom kako kradu i sve unazađuju, da budu samo portiri u ovim ustanovama. Dosta nam ih je. Samo kuknjava i spinovi o ugroženosti i tako izvlače puno više nego što im pripada po svemu, po brojnosti, po doprinosu svake vrste.