Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAJNEPISMENIJI STE LJUDI,SVE JE TAKO SIVO I PRLJAVO.KAD UDJES U BOSNU NPR U BOSANSKOM BRODU OSJETIS TAJ SMRAD,JAD,CEMER,PRLJAVSTINU DUZ CITAVE RIJEKE BOSNE,KORITA RIJEKA PRLJAVA,AUTE BACATE U RIJEKU,KESE,VES MASINE,FRIZIDERE,PLJUJETE PO CESTI,OTRESATE SLINE PO CESTI,SKLONI STE MITU I KORUPCIJI,LOZITE U GRADOVIMA U 2018 GOD,SVE SMRDI. MENE JE STID STO MI JE BABO IZ BOSNE SELAM IZ ZÜRICH
Ti si neki plaćeni djikan djaba ti sve ! Mamu ti hebemo dezertersku
Steta sto Alija ukide dezerterima izdajnicima ulazak u Bosnu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Onda svak ima trazit koje kakve izmjene, npr izmjene u Deytonskom sporazumu
Onda mi imamo pravo na vraćanje Ustava Republike Bosne I Hercegovine
I Covicu bolje cisti kabinet za Željka Komšića
Mislim da smo mi Bošnjaci kao najbrojniji narod najodgovorniji za trenutno stanje u BiH. Hrvati trebaju imati svoje legitimne predstavnike i ne trebaju nikakve Cormack dolaziti razgovarati o stvarima koje se tiču BiH. Naše trenutno vodstvo nema političke mudrosti i stvara stalne konflikte sa Hrvatima i Srbima umjesto da ih svojim postupcima relaksiraju i uvjere da je BiH podjednako i njihova država.
@rasema Kao Hrvat, pokušao sam se staviti u poziciju Bošnjaka. Došao sam do zaključka da je kod Bošnjaka i dalje prisutan strah za vlastitu opstojnost. Bošnjaci misle da Hrvati imaju figu u džepu. Hrvatima nisu vjerovali '92. a ne vjeruju ni danas. U začaranom smo krugu gdje nitko nije spreman na kompromis. Iz tog začaranog kruga se teško istrgnuti.
@dgscorp sigurno ti je poznato zasto je tako.Kad ti netko okrene ledja, i bude protiv tebe, sigurna sam da mu neces i ne mozes vjerovati.U BiH postoje dvije vrste Hrvata, ovisno gdje zive.Ostat cemo u tom krugu sve dokle dok ne spoznajemo stvarnost i nasu naivnost.
Jel joj papak rekao za kalifat? 🇧🇦🇺🇸🇧🇦🇺🇸
Bosnjaci trebaju da izadju iz Protektorata i traze proglasenje Republike Bosne.
Dobili Krajinu i protjerali srbe sa obećanjem da ne razbijaju Bosnu i Hercegovinu.Sad im malo pa hoće i trećinu Bosne?
Problem ove drzave je sto su na njenom čelu najveći kriminalci.
Ko zna sta je lajo..
uporan ljigavi kriminalac, koje moras biti vnogo da tik pred izbore navalis na izmjenu zakona u svoju korist, sto li de gori? uzp ti je nedavno ti je bio vazniji od bih a sad se uzvrtio kod stranaca...mar u 3 pm
Covicu bolje cisti kabinet jer dolazi Željko Komšić :)
Počisti ti svoju kasabu od smrada da se ovaj @SVICARAC2017 ne ibreti svaki put kad tamo dođe
Ha ha ha miran budi posrbceni Bosnjace
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sad njoj covic kune se hrvatima u BIH da je za EU i Nato,, da je protv rusije, secesije ili ri Hrvatske samouprave sto je opet aktivirao Hns i hdz.... zato ga sumnjicavo gleda
kako prevaztići razlike kada ste vi iz UZP isključivi, diskriminišete, niste uopšte zainteresovani za rješenje za ostale, i samo se sluzite ucjenama?
Madam !
NJ.E.... a covic njen potrcko..
Upisivati, hitno otkriti, ograničiti, prevazići. Nataknem ga na punomasni, tko vam naslove piše.
Sto se nekakav pokupio,vlišni došo