Mislim da smo mi Bošnjaci kao najbrojniji narod najodgovorniji za trenutno stanje u BiH. Hrvati trebaju imati svoje legitimne predstavnike i ne trebaju nikakve Cormack dolaziti razgovarati o stvarima koje se tiču BiH. Naše trenutno vodstvo nema političke mudrosti i stvara stalne konflikte sa Hrvatima i Srbima umjesto da ih svojim postupcima relaksiraju i uvjere da je BiH podjednako i njihova država.
@rasema Kao Hrvat, pokušao sam se staviti u poziciju Bošnjaka. Došao sam do zaključka da je kod Bošnjaka i dalje prisutan strah za vlastitu opstojnost. Bošnjaci misle da Hrvati imaju figu u džepu. Hrvatima nisu vjerovali '92. a ne vjeruju ni danas. U začaranom smo krugu gdje nitko nije spreman na kompromis. Iz tog začaranog kruga se teško istrgnuti.
@dgscorp sigurno ti je poznato zasto je tako.Kad ti netko okrene ledja, i bude protiv tebe, sigurna sam da mu neces i ne mozes vjerovati.U BiH postoje dvije vrste Hrvata, ovisno gdje zive.Ostat cemo u tom krugu sve dokle dok ne spoznajemo stvarnost i nasu naivnost.
Prikaži sve komentare (57)