Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blokadu kojih procesa!!?!... pa nista niste uradili zadnjih 20 godina , osim akciza, poreza, nameta, kazni, kriza vlasti, prijetnji, supljih obecanja, prevara,?!?!
Ovaj zeli samo da postane jos jednom hrvatski clan Predsjednistva. To je mandat jos cetiri godine. U tom ce imati 65 godina i ode u penziju. A pokrao je ovu drzavu i treba u zatvor!
@politika.je Za svog mandata uspio je postaviti zeta i sestru od kcerke za direktore drzavnih agencija, otvoriti, pored sarajevskog, jos jedan predsjednicki ured u Mostaru. Covjek ima pet sekretarica i savjetnike od kojih mu je jedan brat od zeta, vjencana kuma od kcerke te kcerka Vida Kresica, koji je na Sudu BiH za ratne zlocine nad Bosnjacima u Stocu.
@politika.je - a kći mu je viceguvernerka u Centralnoj Banci BiH- znači opet neko od Hrvata uz pare!
Ukidanjem kantona - nestalo bi na hiljade nesposobnih, a podobnih Čovićevih podanika. Svakako će kantoni nestati i to pod hitno!
@SvetiJuraj Većina će na referendumu odlučiti. 250000 Hrvata će glasati za ukidanje - znaju da Čović na njih ne računa, već samo na Mostar, Guvno, Duvno i Livno.
Ukidanje covica i njegovih ljubavnika baketa i dodoa znacilo bi veliki ekonomsko politicki korak BiH
covic obicni kriminalac fasista, trebo odavno iza resetaka bit a ne sto zajebava gdje stigne...
mco - još kada se pojave papiri o njgovom kriminalu ( on misli da su nestali) biće veselo! Vjerovatno će odmah u maticu, koja ga neće izručiti. Osim toga počela je i istraga oko njegovog ponašanja i obnašanja 92-95!
Covic se sjetio da u Bosni i Hercegovini ima Tuzla i hrvati u njoj.. strah ga da za inicijativom nacelnika tuzle ne krenu hrvati ode mu onda herceg bosna... e Covicu Covicu prodana stara duso..
Odblokiralo bi budzet!!!
--- Čović u Tuzli: Ukidanje kantona značilo bi blokadu svih procesa 4 jedinice mjesto toga ! A što ih ne zove entitetima ostaje nejasno. Dakle entitet Srpska u punom kapacitetu, FBiH podijeljena na hrvatski i bošnjački entitet i Sarajevo Distrikt ! po analogiji sa Brčkim
frka - neće da mogne kkako bi ti i Čović željeli!
dole kantoniii doleeeee
ja bih prvo poslao u zatvor ove glavesine, a o uredjenju bismo se lako dogovorili
Nemože odmah u zatvor. Najprije moramo oduzeti sve što su pokrali!
Covicu, ako si dosao po kojeg zarobljenika - nece moci.
Ne kontam zašto RS zeli uz Srbiju?..... Pa sve što se danas dešava i što se desilo je radi Srbije; Srbija ima toliko svojih problema da sumnjam da bi prihvatila još problematicniju i zaduzeniju RS; Takodje, Vucic zna da bi svi iz RSa glasali za Šešelja:)...I najvaznije, pa zar ne vidite da su svi odvojili od Srbije, nije to tek tako ljudima došlo iz meraka da se odvajaju...
Država ostaje sljedećih 20 godina u k*rcu... Model koji čović predlaže je uvreda za normalan mozak, sad me uopšte ne iznenađuje zašto ga Dodik podržava : FBiH ima 2,2 -2,3 miliona stanovnika 1.5 miliona +- bošnjaka = 17 predstavnika 400-500 +-hiljada hrvata= 17 predstavnika 100 hiljada+- srba. = 17 predstavnika Ostali ko god da su = 7 predstavnika
Formula za FBiH 1 Srbin = minimalno 10-12 bošnjačkih glasova 1 Hrvat = minimalno 3 bošnjačka glasa
Hrvati masovno odlaze iz Srednje Bosne, ne stiti ih Coviceva suplja..vrijeme je da ova vlast ode, zaista
U BiH su svi ugrozeni ali ne zbog nacionalnosti nego zbog svega ostalog. Moliti se bogu, koristiti svoj jezik, imati svoje skole, praznike, i ostalo sto je dio nacionalnog identiteta jednog naroda je u BiH svima zagarantovano i svi znaju da tu nema problema. Posao, plate, socijalno/zdravstvena zastita, ekonomski napredak, buducnost za djecu, prava zena, prava i zastita invalida, drzava/etitet/kanton/opstina bez korupcije, postena policija i vlast su stvari koje BiH treba.