Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neću vise da pisem
Zašto brišeš nije laz
Bas je bilo lijepo ovih par dana nije bilo nikakvih lažnih obecanja
Šta će ovaj uhljup tamo . Samo će napraviti nepotrebne troškove, a ništa korisno za Bosnu neće uraditi.
Najlakše je tuđim kur.em gloginje mlatiti, majku vam je.em. Uživate dok vam narod nema šta da jede
nikve fajde od toga,zali boze samo para sto ce ih ova baraba spiskati
Što se lobira treći entitet o državnom trošku!
Sta on ima sa Australijom i Novim Zelandom, da bi napravio toliku stetu ovoj sirotinji od drzave, a samo iz razloga da siri svoju ustasku demokraciju medju nekim koji su nekad napustali zog siromastava ove prostore isto kao i sad sto napustaju bjezeci od njegovog kriminala i ukupne propasti.
dole je leglo HDZ-a...
Ovo se neslazem sa BiH iseljenistvom vec samo htvatskom zajednicom i mozda sa srbskom ako mu je sta jaro Dudko dao da ponese i prenese njegovim
Radna posjeta za obilazak ustaša!
UUUUUU, koliki put...
Skuplja glasove od dijaspore na racun poreznih obveznika... Al zaboli nas za to, jelde?
Ko i Bake u Afganistanu
Tesko da ce ovdje sadake sakupiti od nase dijaspore. Zakon nalaze da ako hoces da glasas za svoju maticnu zemlju sad moras da putujes za Kanberu i da glasas licno u ambasadi BiH, a prije toga da bi mogao glasati potrebno je najmanje 100 potpisa ljudi da bi glasanje bilo odobreno ... Ni jedan ambasador dosadasnji pa ni ovaj trenutni Mirza Hajrovic nije uradio nista na promovisanju ekonomskih odnosa BiH ... Cisto bacanje para ali eto "guza ce mu vidjeti puta".
valja obici te zemlje, i to sve na racun napacenih bosnji...
mora da se nesto bitno odvija na blaknanu poput NATO -RS pa je ova cka pobjegla na kraj svijeta