Komentari (344)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aktuelna vlast poziva uhljebe botove i pod botove da se odazovu u što većem broju i da glasaju po ne mirnoj savjesti a obespravljene i ne konstruktivne narode da se kanu ćorava posla i neka nađu si drugu domaju,u ostalom svemir je beskrajan kao i nacizam
sve što želiš u BiH i za Bosnu, prvo prvedi u Hrvatskoj
U Europi postoji 5 država koje se sastoje od više naroda (višenacionalne države), a to su: UK (Engleska, Škotska, Wales, S.Irska), Belgija (Flamanci, Valonci), Švicarska i Španjolska u kojoj Katalonci, Baski itd. imaju svoje autonomne pokrajine i peta je - višenaciolna tvorevina BiH. Jedina razlika BIH u odnosu na ove 4 je ta što jedan cijeli narod ne može legitimno izglasati svoje političke predstavnike, dok u preostale 4 svi narodi to mogu.
NIJE BILO MJESTA NI ZA BLAŽA KRALJEVIĆA
Skup HDZ-a u Mostaru počeo himnom Hrvatske, bez himne BiH - pa netreba nam ni tuđa himna! Narode samo Željko Komšić i Denis Bečirević. Svi ostali su truhlovina!
Patriotizam, humanost i skromnost se ne uči, to je urodjena vrlina koju s ljubavlju djeci u srce unose roditelji. Bravo Hadžikadiću.
Pitajte ove sa bilboard-a od čijih para su platili te reklame, jedan bilboard košta oko 1,000 KM samo najam prostora za mjesec dana, a izrada plakata košta takođe. Izbrojite koliko čijih bilboarda ima i saznaćete koliko su vas pokrali #novaBiH
Stoji Anto ispred mjesta za glasanje u Stocu, a naleti Prce i pita, jesi li završio, ovaj veli jesam. Prce: pa što negibaš, Anto čekam oca. Prce zabezeknut, oca? Da veli Anto. Pa on je umro prije 20 godina, pa ja, veli Anto. Sada će doći na glasanje, pa eto da ga vidim poslije toliko vremena!
Bit ce bit ce gradjanska!! Hoces Aparthejd!? ::E nece ici..
Osamdeset % glasova??? Čoviću, znači to ti je glavna laž. Tih 80% nije cijelokupno Hrvatsko stanovništvo u BiH - to ti je od izašlih na glasanje. Naravno da se zna nisi ti tuđman, pa da povučeš toliko! Ako sastaviš 100000 glasova ti si car! Naravno veliko " hvala" Plenkoviću za propagandu, ali avaj ništa više Čoviću nemože pomoći sem zatvora za kriminal i ratni zločin, UZP!
Pišam se i serem na Čovića i njegove istomišljenike... Pravo mi je žao što su bošnje pravo glup narod i što su dozvolili SDA stranci zajedno sa fašistima iz HDZ i SNSD da dijele zemlju... SDA stranka je fakat najgora stvar što se desila Bosni i Hercegovini... kada sastaviš kriminal, fašizam, nepotizam, korupciju, zlo dobiješ SDA, HDZ, SNSD, SBB, HDZ1990. Treba se seliti odavde, negdej u neku građansku zemmlju iz ovog fašizma i kriminala
Izbor: Hadžikadić. #mislislisvojomglavom
Pencilin za ustaše DF i Željko Komšić. U pamet, imamo priliku da ovu zastavu poganu nikad više ne gledamo.
A onaj u hagu što nazdravlja sa čašicom nije zločinac kojega vi podrzavate neee on je fašista ista kao i vi!!
✨🎯💥✨👍 Ko želi dobro Komšiću, glasaće za njega. Ko želi dobro svojoj djeci glasat će za Hadžikadića #novaBiH
💥✨ Patriotizam, humanost i skromnost se ne uči, to je urodjena vrlina koju s ljubavlju djeci u srce unose roditelji. Bravo Hadžikadiću.