Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao sto sam iznenadjen. Haj Cova ne seri.
Naravno! Osovina zla - protiv Bošnjačke populacije!
te diple možete prosipat ovim ovdje neukim ljudima koje hvatate na istu foru dvadeset pet sest godina , ali ne i gore u Briselu . Provalit će u sekundi da ste korumpirane lopine i da nema pokrića to sto pričate
Jedno interesantno stivo pisano od ruke pravog vjernika katolika, ima on ovih stiva jos ... http://javno.ba/josip-simic-cetvrti-dopis-zlocinacka-organizacija-covic-i-drugi/
Ovo je koalicija MIrko i Slavko ! Maloljetnom Bakiru i malom Fahri treba flašica za sisanje a ne koordinacioni mehanizam ! EU je skupina zvijeri, bivših kolonijalnih protuha, koje samo gledaju da šta unište ! CITAT:da ubrzamo sve aktivnosti kada je riječ o euroatlantskom procesu i da provodimo ubrzano strukturalne reforme, uključujući pravosuđe. NA to će Bakir pustit suzu glede pravosuđa i obećat: NEĆEMO SAMI SEBI NIKAD SUDITI !! Niti će biti dokazivanja podrijetla imovine. Jedini pravni princip na kojem počiva sve je dakle: KO JE JAMIO, JAMIO !!
A mokre maramice i paloma pelene?
Covicu...Poglavnice' hercegovacke bojne' povedi racuna o hercegovackoj koordinaciji kako sistenaski majoriziras ....bosnjake po hercegovini.!
U Briselu ćemo potvrditi 49% najaća RS, srednje jaka HRHB 27,3% i rezervat slabi 23,7%
Kad ste jaki što dolazite u F BiH da radite za 10 kermi 12 sati dnevno????hehehehehehehhehheehh
buhtlice Srbi su vredan narod, i rade gde god odu, za razliku od muslimana koji su poznati po sadaki. Vi ne treba da se zovete Bosnjaci vec Sadakasi. Ko zna mozda se sledeci put budete tako zvali, jer je poznati da svaki 50 godina menjate naziv.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)