Komentari (263)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Promijene su neophodne, zaista je BiH invalid drzava, kad god to prije shvatimo, prije cemo je unaprijediti, i bit ce nam bolje svima.
@JahaacMaglee Poslušamo li Čovića biće bolje par dana dok ne krene sa novim ucjenama ali ovaj put uz deset puta bolje karte, ljudi otrijeznite se, ovo je igra biti ili ne biti
@JahaacMaglee Klix je Covicev portal.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
.... Sad će Komšić izjaviti da će "dat po prstima neprijateljima".... I da je Ustav pogrešno preveden.... Hahaha....
@PoglavnikTvrtko, nisu Bošnjaci agreskorski narod, ali da previše slušaju demagogiju vlastitih političara, a odbijaju saslušati i razumjeti drugu stranu, to da.
@herceg bosna RS
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sjaši Kurta uzjaši Murta Dokle su nas doveli političari u BiH Sama bagra
Manjina su svi koji bjeze iz ovakve drzave zbog vas politicara koji niste stvorili ambijent za pristojan zivot i vladavinu prava, ali im to tamo u tudjini ne smeta, jer imaju dobar posao i mogu pristojno zivjeti od svog rada. To je poenta, a ovo vase je demagogoija i sredstvo da sto duze vi i vase familije uzivate od nerada na drzavnoj grbaci.
Izdržat do općih izbora 2022.g i onda HDZ i Rvate poslat tamo đe im je mjesto. Manjinoooo.
Bosna i Hercegovina Republika
Jok 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Imas drzavnu pratnju policije po BiH. A nisi niko i nista od drzavnih funkcija. I pricas o ugrozenosti Hrvata u BiH. Ti si trenutno glani krivac za takvo stanje.
Neznam vise sta hocete ionako vas je manje od Roma jeb.... Se vise krvopije
Tretiro bi i ja hrvate ko i ti Covicu samo sto im ja nemam odakle ukrasti, u tome je razlika.
Može li ko zamisliti Dodika, Čovića ili Izetbegovića da rade u nekoj firmi , da svojim radom zarađuju za život , da ne kradu? Tri kriminalca bi krepala da nisu napravili svoje mafijaške organizacije.
Onda se pitaju zašto smo glasali za Komšića da ti ne bi došao na vlast....Mrš klošaru jedan licemjerni!!! Ne sviđa ti se ovako, iako imate barem kada su radna mjesta u pitanju, a to je ključ svega, sve moguće privilegije...
Bošnjaci trebaju graditi državu sa Srbima i Hrvatima koji su tu bili u ratu i koji hoće zajednički život. Drugo je ako i Bošnjaci hoće podjelu zemlje. U tom slučaju, granice EU bit će im zatvorene i budućnost će moći tražiti samo u Turskoj. Ako je to ono što žele svom narodu...
Bošnjaci trebaju graditi državu sa Srbima i Hrvatima koji su s njima bili i u ratu i koji tu žive i hoće skupa da žive. Ovo državi treba hiljade Željka Komšića. I ima ih.
Hajmo pretvorit sve to u pare. Koliko bosanski Hrvati uplate u budzet toliko politickih poena i dobiju. Isto tako i sa ostalima. Pa gdje ima da je 15 = 60 = 35. Razumijem zalaganje za sebe i svoje, ali ovo je bezobrazluk.
Treba uvesti i da dijaspora ne može glasati, osim ko je privremeno iz određenih razloga van zemlje - poslala ga firma, studira, samostalno privremeno radi i sl. Sve ostalo što je otišlo trajno, a zadržalo državljanstvo ne može - živiš u drugoj zemlji, privređuješ, djecu školuješ i onda glasaš "srcem" za stranke koje su "odbranile" teritoriju tvog naroda. Nisu to stranke iz 1995., ni sjena njihova, samo im je naziv ostao isti.
Napuşi se qurçine
Ko je kriv. Naravno ti sijeda mrcino. Bitno je da je tebi dobro. P ti ma te rina