Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav evropski put covke srbine. Da se jos vise dijelimo po DNK? Pravi evropski put.. de makni malo van balkana vidi kako ostatak funkcionise...
Ovaj čovjek toliko laže i misli da su svi oko njega glupi. Traži aparthejd, a govori o evropskom putu. Jedini evropski put kojeg on proizvodi je put na iseljavanje u Evropu.
Samo SDA ima petlje za pregovorima. Ostali posmatraju iz mirne hladovine i samo kritikuju. Samo SDA nešto pokušava, realno, voljeli li ih ili ne !
GOVEDO
E ali oni neznaju da mi nismo svoji.
Ma nemoj evropski put, da ti omoguće aparthejda, dosta je tebe više krivousti majmune...
Lopov
Da nisi jos kakav san usnio Dragane pa mislis da trazis i to !
S tobom nema dogovora cim trazis treci entitet
Čović: Stavljeno nam je na znanje da dogovor za Izborni zakon treba biti samo naš >< znači nema dogovora. Super!
Kuća (država) gori a on bi da razmješta namještaj ?? Gdje to ima ??
Idemo da se dogovorimo da bude kako Ja hocu
kakav god da je zakon pa makar i na stetu ovog krimosa samo zbog onog poteza hdza protiv zakona o negiraju genocida kada su podrzali snsd ne smije se pregovarati niti sta mijenjati.
Stožerniće:...ti si eU-ro-pejac...i samo svima na sastanku pričitaj presude Eu sudova, ..I onda upitaj gospodu, Palmera i comp .:..šta biste vi gospodo sada uradili...?
Ti porices genocid u Srebrenici, samo to je dovljno da se stobom ne ide ni ukakve dogovore! Ti i Dodik ste isti
Ko im udovolji neka je proklet, AMIN.
Ma dzaba se boris za izborni zakon,kad nece niko glasat za tebe
30. februar je krajni rok
Ako to treba biti samo "nas" dogovor, koji ce onda ku** medjunarodni predstavnici tu, koja je onda korist od njih, mozemo se onda dogovoriti iz bez njih? Valjda tako logika govori.
Drugo, ta prica "ako se mi dogovorimo ovo....aktivirat ce se nesto...ANP, evropski put, bla bla.." je suplja prica koju sprovodite vec godinama. Kao vi se nesto dogovorite, neko nesto popust, a onda da bi to popustanje opravdali, eto aktivirat cemo neki paket, koji nikada nece biti sproveden, kao ni jedan do sada, a imali ste ih milion. Znaci suplja na maksimumu.
Trece, je** vam evropski put mater, ne ovisi od vas hoce li BiH ici u EU ili nece. Barem je do sada svima to jasno.