Komentari (265)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je dobro rečeno i ne mogu se bitnije odluke donositi u kafanama. U kafani se loče, jede, slušaju tamburaši, mile, sinan, a tamo se ne zadužuje država i građani. To mora biti transparentno i otvoreno, a onaj Bake je toliki tokmak da je njemu draže uz janjetinu i cajke pričati o MMFu. Neka sljedeći kongres SDA bude u Barlotiju, taman i jesu za njega.
A kafanski dogovori ko i rakija izlape kako svi nazočismo, ZA 2-3 dana !
...treba svu trojicu Pikachu da sredi sa 50.000V..
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ovo sve je ziva sprdacina sa narodom sta oni rade....
Ostarilo se,ne podnosi covjek alkohol kao nekad...zarakija se pa potpise i sto treba i sto ne treba...
Bake preferira birtije... ima običaj u po sastanka ić namaz klanjat, a nema boljeg mjesta od bircuza...
Svaka cast Covicu sto ti ne pada na pamet da se pored institucija BiH službeno sastaje u kafanama.Tako se ozbiljno radi.
Covic je pokro boga allaha i sad mu i kafana smeta..da toboze ispadne pismen i kulturan i da narod kaze upravu si..smetljar obicni kao i bakir i srbo!
Svaka čast na principijelnosti. Toliko principijelnosti Kod Vas nije viđeno još od onog trenutka dok ste ljubili Svetog oca u ruku i kada ste (u svojoj vjerničkoj skrušenost) konstatirali da se Sveti otac voza u nekakvom fiatiću, a Vi ste kao Predstavnik otišli u svom službenom automobilčiću svoju pošteno sagrađenu kućicu, a sve legitimirano izbornom pobjedom u natječaju za Predstavnika. Svaka ČAS na principijelnosti
Bože pomozi nas protiv čovića i čovičića, dodika i dodikovića, a vala i Bakira i bakirovića
komšić je,odmah nakon sastanka u barci, rekao da je izetbegović prevaren, a da je dodik dobio šta je htio (MMF pare). Sada će i Čović da u mehanizam ugura i kantone, gdje ga dodik i ivanić podržavaju, tako da izetbegović stvarno nije za političara ni za jednog vođu naroda, mada pokušava da glumi erdogana
Ok ViP loža u kladionici cete zadovoljiti nisu restorani za tebe hahaha stavljam keca na SDA ipak smo vecina huraa
..lovite pokemone imat cemo vise koristi od vas..
Moze pricati ko sta hoce, ali Covic je puno puno lukaviji, ali i elokventniji, skolovaniji pa i kulturniji od Bakira, da ne pricam Mileta. Nekad je to bio rahmetli Alija u politici, Safet Isovic, Meho Puzic i mnogi drugi u muzici itd., a eto danas smo spali na Radeljase, Amire Zukice, Bakire, a najjaci umjetnik nam je Bozo Vreco. Ali eto svako sebi sudbinu kroji.
Fahrudina Radoncica, koji jedva da zna i pricati (nije mi ovdje cilj vrijedjati neciji akcenat, nego rjecnik koji se sastoji od tri sablona: "tal", "ekonoomija", "mi smo izgradili") bilo bi besmisleno uopste i ubacivati u poredjenje.
Alija bio elokventan, lukav u politici? Kad is se ti rodio majketi? Alija do podne jedno mislo a od podne drugo, sva druga mu bila "Ako Allah da" i to zoves politikom mahajde. Pa na koga je onda u Alije mali ? Nije valjda na rhametli nenu, ne pada krusak pod jabuku nego po krusku.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Fino, nek se neko normalan nakon svega ovoga raduje i očekuje nešto ! NArod kaže: OBEĆANJE LUDOM RADOVANJE !
I pati Čova da te BAkir ne navuče na burek pun halogenih supstanci ! Nemoj pristati ni na sastanak u nekom od 500 sarajevkih NARGILA BAROVA ! Ono kao opuštena atmosfera i to !
Cocic izgleda cita klix , pa vidio da su ga prozvali ;) da sastanci u restoranu u Mostaru
Dogovorili sastanak u ROmansi a Bakir mislio na Orahovicu !! Ništa strašno, nek sljedeći sastanka dogovore na janjetini kod Gojka u Jablanici. A i djelovalo bi to totalno multinacionalno, multikonfesionalno i totalno po narodnom ukusu. Dosta više morskih plodova čovjeku se ogade više od tolikih sastanaka !
Bogami Čova , Alija pomogao Karadžiću, BAkir Dodiku i vidi kako im fino ide, iako je genocid eto podjele BiH. DSad malo da i tebe Bakir pogura i eto fino podjele na tri dijela ! A Sbija je svoje probleme rješavala devizom: Uskoro ćeš biti cijela . Ne bijaše to tako davno, PRIJE TAČNO 30 godina !!
Kako li ces se osjecati sutra ili za 10 godina kad vidis da se nista od tog sto tvrdis nije ostvarilo
@liberalism Bogami nsidi danas gledao parastos u BEogradu. Veličanstven skup ko onaj na Gazimestanu 1989 ! ZApamti gdje god se Srbi skupe tu će nekoga nesrbina pobiti !! U septembru dolazi Medvedev da otvori Rusku bazu u Nišu !!
Možda je bolje u tvom restoranu.
Ma ja nije ti ovo prud kad si ti po kafanama organizovao sastanke