Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj gospodine Covicu situacija izrazito dobra samo za politicare nije koji su pljackali 20 godina ovaj narod napaceni
Kakav gospodin, lopov i to jedan od zescih medju politicarima.
Tako je suvade, njemu i Fahri Radoncicu najvise odgovara ova situacija. Fahro je u zadnjih 20 godina nakrao koliko je stigao i sad pravi haos po gradu!
Što više ovih dana gledam TV sve mi se čini da treba kod Putina ići na razgovor da nas finasijski pogura ,a ove Inzkoviće koji nas palamude i zavadjaju dok nam ne otmu prirodna bogatstva zatjerat kući.
vlatko.vukovic.353 03.03.2014. u 15:30 02to su našli u Tihića, Čova je zdrav ko drijen, trenira redovito, džogira, živi zdravo, doživjeti će sto godina samo da dušmanima bude teže...Svi smo uz tebe , ne daj se predsjedniče, nema sposobnijeg političara od tebe, drugi ti nisu ni do koljena... Da ovo vidi Jure Radic sta rade cetnici katolicima-hrvatima okrenu bi se u grobu citava hercegovina dise kako dodik kaze.Trebaju promijenit naziv stranke stavit Chetnicki hdz BIH to bi bilo ispravnije.Covic slavi dan genocidne 9 januara a taj dan je odlucio pobit i protjerat pola miliona katolika Bosanskih posto hercegovci i njihov fasista susak kazu da u Bosni nema Hrvata samo u Hercegovini..
Šta je Draganče, da nečete i vi zauzeti Neum kao rusi Krim pa eto belaja?
cisto podgrijavanje situacije posto mu godi. ne do Bog da narod pocne razmisljati dalje od svog tora
Čoviću jedeš govna kao i pred svake izbore, Svašta pričaš a ništa ne govoriš,
Koji je ovo licimjer! HDZ sa Covicom je kriminalna organizacija i hebe se Covica i za Hrvate u Bosni i za Bosnu, a ne zna da je na racun i Hrvata i Bosne stekao ogromno bogatstvo. Sama vila u Covica vrijedi 6 miliona cini mi se, pa se pitam odakle Covicu, odakle?
ko i svi ostali na sceni al de ti to dokazi glupom bosancu! lakse metar u guzicu neg cent u glavu
predlazem da se pohapse svi plenumasi :)
Mnogo, da izvinete, sere ovaj čović
na čiju sigurnost misliš Čoviću, svoju ili našu?
ZNA SE koja je guzica prva .........
Jadan, ne može spavat' od brige. Gotov dobio dijabetes, štitna žlijezda mu iskočila, pati od nesanice. Sve od brige za našu sigurnost.
Toliko je zabrinjavajuca da je Mladež HDZ prijavila se u evropsku desnu stranku nešto ko onaj austrijski desničar Haider. Neće Bošnjaci nikome dat hidrocentrale i izlaz na more.
DABOGDA KARCINOME NAJTEŽIH OBLIKA DOBIO I TI I SVI TVOJI KOALICIONI PARTNERI!!!!!ZAJEDNO SA SVIM VLADAMA!!!PIČKA VAM MATERINA HOŠTAPLERSKA!!!
Eh pa bježite onda u Ukrajinu svi redom :)
Muka mi dodje od ovog Covica i HDZ-a, eto cuj sigurnosna situacija zabrinjavajuca, a to sto si ti dio toga zbog koga i jeste ovako, to nema veze? Strasno je sta radi ovaj Covic i HDZ.
PRVIIII