Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S Bake se susreo s predsjednikom Pakistana i tom prilikom mu je sapnuo na uho da Bosnjaci vole Pakistan :)
@NemaVodeBa jebbo ti Bake mamu droljavu :-)
@888 da moze je bat ne bi ono ozenio :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zna se šta je susret. nije ovo vidjelo susreta. jedan medjudržavni susret zahtjeva obilježja 2 države, tj. zastave. ovdje vidimo čovića da je samo dotrčao kao fan do holivudske zvijezde po autogram i slikanje. tako i kotiramo kao drzava. dotrcali balkanski diletanti i utrkuju se ko ce se uslikati sa trampm.
Ma gurnuo mu Čović 200.000 $ ček u džep i molio ga ko malo dijete da se slika s njim..Provjerena informacija
Bakir i Dodo na aparatima.
"ja sam onaj što traži treć"i , ko iz topa Čovke
Jel uzeo autogram ?
Kad treba borcima da tpare koje su posteno zasluzili braneci ovu zemlju onda nema para.a gospodin covic i ostali potrosise boga dragog za putovanja od kojih niko nema koristi osim njih samih.jeboga tramp.
Fuj
@parabola2020 definitivno sam ljubomorna...., ja koja sam mladja 30 godina od ove babe, ljepša, zgodnija, sexipilnija hahahhhahaha 😬
covic stari dzeparos
Zajebat' će škutor i Trumpa!
Provjereno znam da mu je Čović rekao da dolazi iz Hrvatske i predstavlja isti narod kada ga je Trump pitao koju zemlja predstavlja i odakle dolazi..
Mora da je vodio konstruktivne razgovore, sa Trampom o napredku BiH na ocuvanju tekovina Hercegbosne u svezi dvije skole pod jednim krovom i ugrozbi hrvatskoga naroda.
Ma bravo naš vrli precjedniče. Tako se predstavlja BiH. U UN-u, u Americi.
Spavas li mirno Zeljka Cvijanovic :)
Jeli mu trazio autogram? ... HAHA
garant ga uhvatio u prolazu na večeri, Trump i ne zna s kim se slikao.. šta reći za nabrajanje "lidera" koje je susreo u NY a iste te face je ove godine vidio bar 10 puta (to važi i za naše druge funkcionere kada dobijemo vijest o njihovim aktivnostima... susreli Lajčaka.. možda zato što im ne treba prevodilac)
Žalosno je to što on na svom reveru nema grb/zastavu BiH. I šta je on rekao trampu: Čović: I'm from Bosnia, but I'm a Croat, do you understand? Trump: Wait, are you from Croatia? Čović: No, I'm from Bosnia, but I'm a Croat. Trump: I don't understand Covic: Fu*k it! -Melania will explain to you, maybe if she knows.