Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje pise da mora. Ne pita se samo Schmidt. Pita se malo i vecinski narod u BiH. Nece moci.
Pitamo se samo u trokutistanu, a biramo vam Komsica vec drugi mandat, hahahahahaahah🤣🤣
Covic je ruski igrac.On javnost okupira pricama o izmjenama IZ,da bi skrenuo paznju sa rs-a,cije postojanje je poslije presuda o genocidu upitno.A stvaranjem treceg entiteta,rs bi postala zasticena i neupitna.Covic je porucio Dodiku:”Cuvajte rs.”
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Koja sloboda čuj morati.
Nema vas puno slabo ga mećete.
Ako će morati onda znači da je član HDZ-a i da će i glasati za HDZ...a to znači da je neprijatelj BiH i saučesnik u UZP što ga dovodi u poziciju planiranja i provođenja novog genocida u saranji sa srbijanskom politikom i lažnim, izrežiranim sukobom sa Miloradom Dodikom
psykopata.
A ti češ morati da odeš u zaborav.
NAravno da će morati. Inače će BiH biti Srbija
Mora coek,veliki je pritisak na njega! Shvatite ga bar malo,zao mi coeka! Ne spava nikako,on cjelu noc place,zatvori se u rezidenciju i suze roni!
nametnem ti ga u tu dupe sijedo 🖕🖕🖕🖕
Schmidt nesmije mjenjati ustav...to mu nije u opisu posla
Klixtoris ne treba svaki dan istu vijest da nam priređuješ. Za koga vi igrate?
Ne vidim problem neka svako svoje bira tako je bilo i poslije dejtona i bilo bolje nego danas.
Izbori su troetnički,nisu građanski i nisu demokratski,jer Bosanci (ostali) nemaju pravo da budu birani...bojkot trotorovskih izbora.
Treba on vas sviju protjerati vani.. i tebe i bakira i dodika i cvijanovicku...
zašto će morati ? ko tebe pita kladionicaru
Ocekivam da visoki predstavnik umetne Covicu nesto drugo 😂
ti ćeš mu narediti