Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On se samo sa nekakvim zenama sastaje
Najveci mu je rezultat koji je osvario je, kad je Bakira nagovorio da mu skloni DF i Komsica sa puta, da moze sebi i HDZ-u da osvari bolju prohodnost u svim mogucim blokadama i ucjenama. Zato sad parlament dobro funkcionise.
Pa Bakir je igrac Srbije i Hrvatske koji nastavlja sa politikom slabljenja Bosne zasto te to onda cudi Bitnija mu je jedna opstina Centar nego deset perifernih gradova i opstina naravno izreceno u afektu i istini I onda ima jos onih koji bi ga podrzali Treba to vratiti u trezor i baciti kljuc niz milacku
Eu vrijednosti su br. 1 implementirati presudu Sejdic i Finci, a u tom dijelu je Covic okrenuo naopako, uslovljavanjem izbornog zakona tipa aparthejda sa jednopravnim temeljnim pravima, ali samo za hrvate, na prostorima koje je zacrtao.
https://megafon.ba/spin-se-spinom-izbija-bravo-maestro-dragane-covicu/
svi osim tebe covicu i tvojih ovaca
Celija na Golom Otoku!!!
kako si jebozovan iljazoviću poput frule si jebozovan
kresnuce nju el covinjo
ovaj to nije slagao, nego vovi novinari sa kliksa koji nisu tacno preveli sa skuturskoga, pardon 'rvatskoga
Ako se priključenje europi bazira na promociji fašizma i crtanja kukastih krstova sa ustaškim simbolila, za što se gosp. Čović zauzima i što podržava i brani, e onda je trnoviti takav put...
ma kakav trnovit put, nije to ni blizu najobicnije seoske kaldrme